Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Πέντε χρόνια φυλακή προτείνεται για τους Έλληνες Στρατιωτικούς απο τον Τούρκο εισαγγελέα...

Θα ριξουν την ποινη οι Τουρκοι, αυτο ειναι σιγουρο...
Εκεινο που εχει σημασια ομως, ειναι οτι θα ζητησουν την εκδοση τους απο την Ελλαδα, για να εκτισουν την ποινη τους....
Δεν θελω, ουτε να σκεφτομαι, οτι υπαρχει πιθανοτητα, να συναινεσει η Κυβερνηση μας...


Η ώρα της δίκης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Μητρετώδη και Κούκλατζη. Ο εισαγγελέας επιδιώκει πενταετή ποινή φυλάκισης.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος εισαγγελέας ζήτησε ποινές φυλάκισης έως 5 ετών με την κατηγορία «εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη» για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που πέρασαν τα σύνορα στην Τουρκία πέρυσι.

Οι Μητρετώδης και Κούκλατζης κρατήθηκαν με την κατηγορία της κατασκοπείας και απελευθερώθηκαν εν αναμονή της δίκης 167 ημέρες αργότερα, τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την Αθήνα, αποπροσανατολίστηκαν μετά από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Την περασμένη εβδομάδα η Τουρκία έριξε τις κατηγορίες για κατασκοπεία εναντίον των δύο Ελλήνων, αποφασίζοντας ότι η εξέταση των κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στους στρατιώτες δεν αποκάλυψε κανένα στοιχείο που να στηρίζει τον ισχυρισμό.

Οι στρατιωτικοί στην υπεράσπισή τους που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο ανέφεραν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και έλλειψη εμπειρίας στον έλεγχο των συνόρων και δήλωσαν ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να διαπράξουν έγκλημα.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.