Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΙΘΕΣΗ Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Ερντογάν σταμάτα να λες ψέματα!

Ο μονος που αντιδρα ενατιον του Σαλεμενου...
Ουτε Αμερικανος ουτε Ρωσος τολμουν να πουνε κιχ...


Αδυσώπητος «πόλεμος» έχει προκύψει ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Τούρκους για την πρωτοκαθεδρία στην Α.Μεσόγειο ενόψει ενεργειακών σχεδίων, προκαλώντας αναταράξεις σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή και το Αιγαίο φυσικά.

Σκληρή επίθεση εναντίον του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός του Ισράηλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Έτσι λοιπόν, πριν λίγο, ο Ισραηλινός ηγέτης έστειλε μήνυμα-απάντηση στον Ερντογάν, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος ξεκίνησε τις ασυναρτησίες για το Παλαιστινιακό.

«Ερντογάν σταμάτα να λες ψέματα!», είπε πριν λίγο σε βίντεο που ανέβασε σε λογαριασμό του ο Μ. Νετεανιάχου.

Ο Ερντογάν νωρίτερα δήλωσε πως τα Παλαιστινιακά εδάφη είναι υπό κατοχή, ότι πρέπει να εφαρμοστούν οι συμφωνίες του 1967 και ότι το Τελ Αβίβ υπονομεύει τις αξίες της ανθρωπότητας!
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.