Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Στίβεν Σίγκαλ: Η Ουκρανία ήταν γνωστή για εμπορία οργάνων, σεξουαλική διακίνηση παιδιών και το ναζισμό της...


Ο ηθοποιός που παράτησε το Χόλιγουντ και απο το 2016 είναι πολίτης της Ρωσίας, ο Στίβεν Σίγκαλ, έκανε τον γνωστό (για μας) ισχυρισμό ότι η Ουκρανία ήταν γνωστή για «εμπορία οργάνων, σεξουαλική διακίνηση παιδιών και ναζισμό», πριν απο τον πόλεμο με την Ρωσία....



Σε μια τελετή στην Αίθουσα Yekaterininsky του Κρεμλίνου στη Μόσχα, στον 72χρονο Seagal απονεμήθηκε η τιμή για τη «μεγάλη συμβολή του στην ανάπτυξη της διεθνούς πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας» στο ρόλο του ως απεσταλμένου στις ΗΠΑ. 

«Πριν από την ειδική επιχείρηση, η Ουκρανία ήταν γνωστή για την εμπορία ανθρώπων, τη διακίνηση οργάνων, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη σεξουαλική διακίνηση παιδιών, τα εργαστήρια βιοχημικού πολέμου, και τον ναζισμό. 

«Προσπαθούμε ακόμα να τους κάνουμε αδέρφια μας. Αλλά αυτά τα δηλητήρια μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο εμάς. 

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αντιμετωπίζουμε μια υπαρξιακή απειλή από όλες αυτές τις συνθήκες, αλλά στην πραγματικότητα ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει και πλησιάσει επικίνδυνα στην είσοδο ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πόλεμου. 

«Πολεμάμε το ίδιο τέρας που προσπαθεί να καταβροχθίσει, να κατακτήσει και να ελέγξει τον κόσμο μέσω ψέματος, παραπληροφόρησης και χειραγώγησης». 

Το Τάγμα της Φιλίας απονέμεται επίσημα σε Ρώσους πολίτες για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των χωρών. 


null          

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.