Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Η φέτα 15 ευρώ, το λάδι 14 ευρώ...ο σανός τζάμπα ! ! !

Μεγαλη καταναλωση σανου παρατηρειται τελευταια...



Μια άλλη εικόνα επιχείρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρουσιάσει σε σχέση με την ακρίβεια. Όπως κάνει πάντα δηλαδή, γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν θα τον κρεμάσει στα «μανταλάκια». Μέχρι που έφτασε στο σημείο να μιλά για φέτα με τιμή 6,28 ευρώ. Αν είχε πάει έστω μία φορά στη ζωή του σε σούπερ μάρκετ θα ήξερε ότι όταν μιλάμε για φέτα, μιλάμε πάντα για τιμή κιλού και όχι για συσκευασία 250, 400 ή μισού κιλού.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα τυριά, τα αλλαντικά, τις ελιές, τα είδη αρτοζαχαροπλαστείου, τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας και πολλά άλλα…

Το Μαξίμου μιλά για μονταζιέρα και fake news. 

Ναι, ο περήφανος γόνος όντως δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «κιλό» και πιστεύω ότι όντως αναφερόταν σε συσκευασία, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η προσπάθεια εξωραϊσμού της ακρίβειας και ο αμάσητος και δωρεάν σανός που μοιράζει με τη βοήθεια, βεβαίως βεβαίως, συγκεκριμένων ΜΜΕ. Όλοι τα ξέρετε.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.