Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Τούνη: Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σουπερμάρκετ....

Καμαρωστε την...

Φιλοτομαρισμος σε ολο του το μεγαλειο...



Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Σικάγο και ανάμεσα στα post της αναφέρθηκε στις πανάκριβες αγορές που έκανε.

Η influencer, μέσα από το Tik Tok και το Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις αγορές που έκανε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands στο Σικάγο.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια.

Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η influencer πλήρωσε με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια.

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Όπως ήταν φυσικό η influencer προκάλεσε ποικίλα σχόλια για τις πανάκριβες αγορές της ενώ αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι κατέκριναν το βίντεό της τονίζοντας ότι άνθρωποι καθημερινά παλεύουν να την βγάλουν με τα βασικά αγαθά.


πηγηπηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.