Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Το CDC ισχυρίζεται πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών (H5N1) είναι πως "δεν έχεις συμπτώματα"...

Σε μια ανακοίνωση που θυμίζει τις σκοτεινές μέρες της πλανδημίας του Covid, προχώρησαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), λέγοντας πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών H5N1 στους ανθρώπους είναι πως «δεν έχεις συμπτώματα»...



Κάτι που είχαμε δει και στην απάτη με τα τεστ PCR την περίοδο του Covid: Το γεγονός πως η πανδημία Covid19 είναι μια τεράστια απάτη, είναι ήδη γνωστό απο το 2021 και με απόφαση δικαστηρίου!

Είστε έτοιμοι να ζήσουμε ακόμη μια παράνοια; Γιατί όπως φαίνεται εκεί το πάνε…

«Οι ασθένειες στον άνθρωπο από λοιμώξεις από τον ιό της γρίπης των πτηνών κυμαίνονταν σε βαρύτητα έως καθόλου συμπτώματα ή ήπια ασθένεια ή σοβαρή ασθένεια που οδηγεί σε θάνατο», σύμφωνα με την σοβαρότατη και εντιμότατη σελίδα του CDC.»

Όσο αυτοί οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας μένουν ατιμώρητοι για τα εγκληματά τους, είναι φυσικό πως θα κάνουν κι άλλες εγκληματικές πράξεις!

Τα ΜΜΕ άλλωστε υποστήριξαν ότι είναι «σύμπτωση», που το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών χρηματοδοτήθηκε κι αυτό απο τον Μπιλ Γκέιτς για το στέλεχος H5N1 πριν ακόμη έχουμε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο. Και μόλις ήταν έτοιμο… είχαμε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο!

Το ίδρυμα Bill & Melinda Gates δημοσιεύσε μια ανακοίνωση για μια παγκόσμια συμφωνία για τη διανομή του εμβολίου στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται…

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παριστάνουν τους ηλίθιους, όπως και πολύ κόσμος επειδή έχει χρηματικό συμφέρον, ή απλώς επειδή είναι ηλίθιοι. Εσύ ωστόσο, δεν έχει κανένα συμφέρον να τους υπακούς!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.