Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Αποβλήθηκαν από πτήση αεροπορικής εταιρείας γιατι...βρωμουσαν ! ! !

Τρεις άνδρες κατέθεσαν μήνυση κατά της American Airlines, υποστηρίζοντας ότι απομακρύνθηκαν από μια πτήση στις 5 Ιανουαρίου λόγω καταγγελίας για δυσωδία σώματος....



Οι άνδρες, Alvin Jackson, Emmanuel Jean Joseph και Xavier Veal, δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και δεν κάθονταν μαζί.

Σύμφωνα με τους ενάγοντες, απομακρύνθηκαν από την πτήση όλοι οι μαύροι επιβάτες.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Τέξας δήλωσε ότι διερευνά το θέμα, καθώς οι ισχυρισμοί των ανδρών δεν συνάδουν με τις αξίες που προασπίζεται.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αγωγή, οι άνδρες είχαν ήδη πάρει τις θέσεις τους όταν μια αεροσυνοδός τους ζήτησε να βγουν από το αεροπλάνο.

Στην πύλη της πτήσης, οι τρεις άνδρες, μαζί με άλλους πέντε, ενημερώθηκαν ότι απομακρύνθηκαν επειδή ένας αεροσυνοδός παραπονέθηκε για την οσμή του σώματος ενός άγνωστου επιβάτη.

Οι υπάλληλοι της American Airlines προσπάθησαν να τους κλείσουν σε άλλες πτήσεις, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις προς τη Νέα Υόρκη εκείνο το βράδυ.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.