Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Τα άτομα που έλαβαν τα εμβόλια και πέθαναν χαρακτηρίστηκαν ως μη εμβολιασμένοι στην Αγγλια...

‘Ερευνα δείχνει πως η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραποίησε τα επίσημα στατιστικά καταγράφοντας θανάτους εμβολιασμένων ως θανάτους ανεμβολίαστων...



‘Ερευνα δείχνει πως η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραποίησε τα επίσημα στατιστικά καταγράφοντας θανάτους εμβολιασμένων – ως θανάτους ανεμβολίαστων!

Μια νέα μελέτη αποκάλυψε στοιχεία από επίσημα κυβερνητικά ότι οι θάνατοι μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν για τον Covid έχουν καταγραφεί ως μη εμβολιασμένοι.

Στην Ελλάδα αφού έκαναν αρκετά τέτοια τεχνάσματα, κάποια στιγμή σταμάτησαν να καταγράφουν τους θανάτους εμβολιασμένων αφού επέμεναν συνεχώς να αυξάνονται. Δείτε εδώ…..

Η κίνηση προφανώς έγινε για να υποστηρίξει το αφήγημα πως οι ενέσεις mRNA είναι «ασφαλείς και αποτελεσματικές», ενώ τροφοδότησε τον φόβο στους μη εμβολιασμένους, δείχνοντας ψευδή αύξηση θανάτων απο ανθρώπους που υποτίθεται πως δεν είχαν λάβει τα εμβόλια.

Η ανακάλυψη έγινε απο τη βάση δεδομένων του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής (ONS) της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ποσοστά θνησιμότητας το 2021. Αρχικά, τα επίσημα στοιχεία υποδήλωναν μεγάλη αύξηση στους θανάτους για τους μη εμβολιασμένους.

Ωστόσο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το καθεστώς εμβολιασμού των θανάτων είχε αλλάξει.

Η μελέτη των δεδομένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε συστηματικές εσφαλμένες κατηγορίες της κατάστασης εμβολιασμού. Δείτε την μελέτη εδω: researchgate.net

Στην ενότητα «Περίληψη» της μελέτης, οι ερευνητές έγραψαν:

«Εκ πρώτης όψεως, τα δεδομένα του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής υποδηλώνουν ότι, σε καθεμία από τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες, η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες είναι χαμηλότερη στους εμβολιασμένους από τους μη εμβολιασμένους.

«Αυτό το συμπέρασμα όμως είναι λάθος, μετά από προσεκτικότερη εξέταση των δεδομένων μιας σειράς θεμελιωδών ασυνεπειών και ανωμαλιών στα δεδομένα.

Όποιες και αν είναι οι εξηγήσεις για αυτά, είναι σαφές ότι τα δεδομένα είναι τόσο αναξιόπιστα όσο και παραπλανητικά.

«Οι ανωμαλίες είναι αποτέλεσμα της προκατάληψης για την επιλογή των εμβολίων στον πληθυσμό».

«Οι πιο πιθανές εξηγήσεις για τις παρατηρούμενες ανωμαλίες είναι ένας συνδυασμός συστημικής εσφαλμένης κατηγοριοποίησης των θανάτων μεταξύ των διαφορετικών κατηγοριών μη εμβολιασμένων και εμβολιασμένων. καθυστερημένη ή μη αναφορά των εμβολιασμών. συστηματική υποεκτίμηση του ποσοστού των μη εμβολιασμένων· και/ λανθασμένη επιλογή πληθυσμού για θανάτους από Covid.”

Κορυφαίοι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα ευρήματα της μελέτης.

Σε μια ανάρτηση στο X , ο Δρ Τόμπι Ρότζερς είπε:

«…Αυτό που παρουσάζει η μελέτη είναι η μεροληψία της λανθασμένης κατηγοριοποίησης.

«Τα άτομα που έλαβαν τα εμβόλια για τον Covid και πέθαναν χαρακτηρίστηκαν ως «μη εμβολιασμένοι».

«Αυτή είναι η ιστορία»,

«Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι θάνατοι των «μη εμβολιασμένοι» αυξήθηκαν αμέσως μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

«Έτσι έκρυψαν εσκεμμένα τους θανάτους από τα εμβόλια Covid και συνέχισαν την κυκλοφορία τους», ισχυρίστηκε ο Rogers.

Σχολιάζοντας τη μελέτη, η Δρ Clare Craig είπε κι αυτή σε μια ανάρτηση στο X :

«Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι τα άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό πριν από τον Απρίλιο του 2021 δεν καταγράφηκαν ως θάνατοι εμβολιασμένων».

Η μελέτη προέκυψε εν μέσω αυξανόμενων ισχυρισμών ότι οι  γιατροί και τα νοσοκομεία δέχονταν σημαντική πίεση για να διογκώσουν τα στοιχεία για τους «θανάτους από Covid». (Παρόμοιες μαρτυρίες έχουμε και στην Ελλάδα.)

Το Slay News ανέφερε, πως αρκετοί πληροφοριοδότες μέσα απο τα νοσοκομεία, έκαναν τρομακτικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της έρευνας: Τα νοσοκομεία έκαναν ευθανασία σε ασθενείς για να αυξήσουν τους θανάτους απο Covid. (αυτή είναι μια μαρτυρία που συναντάμε σε πολλές χώρες)!

Στους ασθενείς φέρεται να δόθηκε ένας θανατηφόρος συνδυασμός φαρμάκων για να καταγραφούν οι θανατοί τους απο «COVID-19», έγινε μια προφανή προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός των θανάτων από τον ιό.

Οι μάρτυρες κατέθεσαν συγκεκριμένα ότι, ειδικά σε ηλικιωμένους ασθενείς χορηγούσαν πρωτόκολλα ευθανασίας.

Ωστόσο, το ζήτημα δεν περιοριζόταν μόνο στη Σκωτία, όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News .

Μια καταδικαστική αναφορά προέκυψε τον Φεβρουάριο που προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο μετά από έρευνα για τους υψηλούς αριθμούς «θανάτων από Covid» κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποκάλυψε στοιχεία ότι δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένοι δολοφονήθηκαν για να αυξηθούν τα ποσοστά θνησιμότητας.

Τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που παρήχθησαν για την έκθεση έδειξαν ότι άνθρωποι σε όλη την Αγγλία υποβλήθηκαν σε ευθανασία χρησιμοποιώντας μια θανατηφόρα δόση ενέσιμης μιδαζολάμης.

Η αιτία του θανάτου τους αναφέρθηκε στη συνέχεια ως «Covid», υποδεικνύοντας ότι ο ιός σκότωνε πολύ περισσότερους ηλικιωμένους από ό,τι ήταν.

Οι εκτεταμένες και επίμονες προσπάθειες για τη θανάτωση ασθενών και την ενίσχυση των αριθμών θανάτων από Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο υποδηλώνουν μια πιθανή πολιτική συστημικής ευθανασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.