Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Αυτος ο πασοκονουδουλος Αλβανος, θα εκπροσωπησει την Ελλαδα;;;

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που έκοψε τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών...



Είναι πραγματικά αξιοθρήνητη η φρενίτιδα που έχει πιάσει αρκετούς Βορειοηπειρώτες οι οποίοι διαφημίζουν την υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία του άλλοτε ένδοξου αθλητή και πλέον αναξιόπιστού και κωλοτούμπα πολιτικού Πύρρου Δήμα.

Όπως υποστηρίζουν “ένα δικό μας παιδί θα μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή”.

Προφανώς ξεχνούν ότι το δικό τους παιδί άρχισε την πολιτική του καριέρα ως βουλευτής επικρατείας που εξελέγη με τη λίστα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012.

Την ίδια χρονιά ως βουλευτής της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ο Πύρρος Δήμας ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο το οποίο μεταξύ άλλων προέβλεπε την κατάργηση των επιδομάτων για τους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες.

Αυτή η άθλια και ανθελληνική κίνηση δημιούργησε προβλήματα επιβίωσης σε χιλιάδες ηλικιωμένους Έλληνες που διαβιούσαν στη Βόρειο Ήπειρο, αφού η ενίσχυση των 300 ευρώ τους βοηθούσε στην κάλυψη βασικών τους αναγκών.

Ένας από τους βουλευτές που καταδίκασαν τους Βορειοηπειρώτες υπερήλικες ήταν και ο Χιμαραίος Πύρρος Δήμας. Όμως πολλοί Βορειοηπειρώτες δείχνουν να το ξέχασαν τελείως και να ετοιμάζονται να τον ψηφίσουν.

Πέρα από αυτό ο Δήμας σαν πολιτικός δεν είχε να επιδείξει απολύτως τίποτα, μιας και είναι παντελώς ανίκανος να εκφέρει πολιτικό λόγο. Οι συνεντεύξεις που δίνει είναι καθαρά σε επίπεδο life style και όποτε χρειάζεται να πει κάτι για τα θέματα που αφορούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ερωτήσεις είναι σκηνοθετημένες και οι απαντήσεις διαβάζονται από σημειώσεις.

Ο κ. Δήμας τώρα έκανε το δεύτερο μεγάλο βήμα στην πολιτική του καριέρα παίρνοντας μεταγραφή για τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας τη στήριξη του συστήματος στο πρόσωπο του, με τα ΜΜΕ να αποφεύγουν να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Μερικά χρόνια πιο πριν και συγκεκριμένα το 2013, ο τετράκις ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας παρέστη σε εκδήλωση του Έντι Ράμα στο Ζάππειο Μέγαρο, μαζί με άλλους αθλητές “αλβανικής καταγωγής που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα” όπως τους ανέφερε ο αλβανός πρωθυπουργός.

Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε αποτελεί άλλη μία απόδειξη την πολιτικής ποιότητας και εξέλιξης του Πύρρου Δήμα. Από γλάστρα του Ράμα σε επίδοξο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ή από “λιοντάρι της Χιμάρας” σε ψιψίνα της συνεργασίας Ράμα – Μητσοτάκη.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.