Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Τραμπούκισαν την κόρη του Ν. Πλακιά που έχασε τις αδελφές της στα Τέμπη τα ζωα που φυλανε τον Αφορισμενο...

Τον προπηλακισμό της κόρης του και έξι συμφοιτητών της στην Κέρκυρα κατήγγειλε ο χαροκαμένος πατέρας Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τα δίδυμα κορίτσια του μαζί και.. την ανιψιά του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.



Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η κόρη του, η οποία σπουδάζει στο νησί όπου βρέθηκε σήμερα o Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, πήγε παρέα με συμφοιτητές της στο σημείο όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός, αλλά μόλις οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς παρατήρησαν ότι στις μπλούζες που φορούσε η ίδια και οι φίλοι της αναγράφονταν τα ονόματα από τις αδερφές και την ξαδέρφη της που χάθηκαν στα Τέμπη, έσπευσαν να τους απομακρύναν βίαια, προπηλακίζοντάς τους «με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους».  

Οι φοιτητές που «απείλησαν» με τις μπλούζες τους τον πρωθυπουργό και διώχθηκαν κακήν κακώς από άνδρες της φρουράς του

Και για του λόγου το αληθές, ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτησή του επισυνάπτει και αποδεικτικές φωτογραφίες από το απαράδεκτο περιστατικό, ενώ σε μία από αυτές εμφανίζεται και ο αρχιτραμπούκος που τόλμησε να επιτεθεί στα παιδιά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά έχει ως ακολούθως:

«Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκότανε στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία .

Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου .

Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν ( τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες , ΟΠΚΕ και αστυνομικούς ;) πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρεβρισκομενοι

Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία .

Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω .

Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους .

Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους .

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας .

ΥΓ Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του(Κύριου)στην φωτογραφία να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του.»



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.