Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΗΠΑ, Γερμανία και Γαλλία θέλουν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο...

Οι αποκαλούμενες «ακροδεξιές» χώρες, αντιδρούν στις δυνάμεις νέου «Άξονα»...

Εστε ετοιμοι ! ! !



Οι ΗΠΑ και η Γερμανία εντείνουν τα πολεμικά συνθήματα εναντίον της Ρωσίας, δίνοντας το πράσινο φως, ώστε το Κίεβο να χρησιμοποιήσει τα όπλα τους με στόχο να πλήξει, στόχους μέσα στην Ρωσία. Κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσει σε ακραίες εξελίξεις κοντά σε ένα τρίτο παγκόσμιο πολεμο. Η Δανία και η Ολλανδία ακολουθούν!

Υπάρχουν ωστόσο φωνές μέσα στο ΝΑΤΟ που αντιδρούν σε αυτές τις επικίνδυνες όπως: Ιταλία, Ουγγαρία και Σλοβακία, ή αλλιώς οι λεγόμενες “ακροδεξιές” χώρες… Ποιος θα περίμενε πως θα φτάναμε στο 2024 με την “ακροδεξιά” να πρωτοστατεί εναντίων παράλογων και επικίνδυνων αποφάσεων για την διεθνή ασφάλεια!

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι απέκλεισε τόσο την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία όσο και τη χρήση ιταλικών όπλων για να χτυπήσουν στόχους εντός της Ρωσίας.

«Είναι αδύνατο για την Ιταλία να στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία για να χρησιμοποιήσουν τα όπλα μας στη Ρωσία», είπε ο Ταγιάνι σε δημοσιογράφους στην Πράγα.

«Δεν πολεμάμε ενάντια στη Ρωσία. Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία, δεν είναι το ίδιο», πρόσθεσε.

Άλλωστε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε πιθανό CASUS BELLI, την όποια επίθεση σε ρωσικό έδαφος με νατοϊκά όπλα από νατοϊκούς χειριστές είτε εντός είτε εκτός Ουκρανίας!

Από την πλευρά του, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν αντιτάχθηκε την Παρασκευή σε μια σειρά προτάσεων του ΝΑΤΟ που θα επέτρεπαν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για να επιτεθεί σε στόχους στη Ρωσία.

Ο Όρμπαν ήταν εδώ και καιρό πολέμιος της στρατιωτικής βοήθειας από τις δυτικές χώρες προς την Ουκρανία. Στο παρελθόν, είχε απειλήσει να μπλοκάρει την οικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς το Κίεβο και την επιβολή κυρώσεων στην Μόσχα.

Μάλιστα ο Ορμπάν κατηγόρησε, τους δυτικούς του συμμάχους ότι θέλουν να σύρουν την Ουγγαρία σε μια ένοπλη σύγκρουση, όπως είχε γίνει κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, φτάνοντας ως το σημείο να τους συγκρίνει με τον Αδόλφο Χίτλερ.

“Επανεξέτασα” υπό το φως της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία “τα σχετικά έγγραφα με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Χίτλερ” και τον Ούγγρο ηγέτη Μίκλος Χόρτι, δήλωσε ο Ορμπάν στο ουγγρικό κρατικό δίκτυο ραδιοφωνίας. “Η Ουγγαρία υφίστατο” τότε “τεράστιες πιέσεις για να αποστείλει το ταχύτερο δυνατό περισσότερους στρατιώτες στο μέτωπο!

«Ευχαριστούμε», απάντησε ο χρήσιμος ηλίθιος της υπόθεσης!

Η Ουκρανία ανακοίνωσε ήδη ότι το πράσινο φως από τις ΗΠΑ για την χρήση δυτικών όπλων κατά στόχων στη Ρωσία, «θα ενισχύσει σημαντικά» την άμυνά της απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις.

«Αυτό θα ενισχύσει σημαντικά την ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε τις ρωσικές προσπάθειες μαζικής συγκέντρωσης και στις δύο πλευρές των συνόρων». σημειώνει, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ο Σεργκίι Νικιφόροφ, ο εκπρόσωπος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε γραπτό μήνυμά του σε μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το AFP.

Η αντίδραση της Ρωσίας

Σχολιάζοντας ο Βλαντίμιρ Πούτιν τις δηλώσεις του Γενς Στόλτενμπεργκ και άλλων δυτικών αξιωματούχων για πυραυλικές επιθέσεις σε στόχους εντός της Ρωσίας, τόνισε πως «Οι αξιωματούχοι από τις χώρες του ΝΑΤΟ, ειδικά αυτοί που εδρεύουν στην Ευρώπη και πιο ειδικά στις μικρές ευρωπαϊκές χώρες, θα πρέπει να έχουν πλήρη επίγνωση του τι διακυβεύεται.

Θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι χώρες τους είναι μικρές και πυκνοκατοικημένες, κάτι που είναι ένας παράγοντας που πρέπει να υπολογίσουν πριν αρχίσουν να μιλούν για χτύπημα βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος. Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα και, χωρίς αμφιβολία, το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά».

Ενώ ο Μεντβέντεφ προειδοποίησε ότι η Μόσχα δεν μπλοφάρει όταν μιλάει για την πιθανότητα χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων, και παράλληλα μίλησε για δυνητικό «γενικευμένο πόλεμο»!

Οι Έλληνες αντί να είναι η φωνή της λογικής όπως έχει γίνει παραδοσιακά σε πολλούς πολέμους στο παρελθόν, πόσο μάλλον σε μια τέτοια σύγκρουση, είναι με τις δυνάμεις του νέου «Άξονα»! Ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να αναλάβει τον που του αξίζει.

Αναγκαζόμαστε πλέον να το πούμε ευθέως: Δεν ψηφίζουμε κόμματα που είναι υπερ των πολέμων, δεν στέλνουμε στην Ευρώπη φωνές υπερ του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.