Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η πανδημία είναι μια τεράστια απάτη και είναι ήδη γνωστό απο το 2021 και με απόφαση δικαστηρίου...



Η μεγάλη απάτη της ψευτοπανδημίας του Covid19, βασίστηκε στα ψευδώς θετικά PCR Test, κι ενώ το σκάνδαλο είναι γνωστό απο το 2021 ακόμα και με παραδοχή του ΠΟΥ, αλλα και με αποφάσεις δικαστηρίων. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ δεν πήραν καθόλου είδηση… την είδηση!

Πρόσφατα σας παρουσίασαν – σαν είδηση βόμβα – το γεγονός πως η Αstazeneca, δηλαδή η εταιρία που έχει κέρδος απο τα εμβόλια, παραδέχτηκε πως προκαλούν θρόμβους και τα απέσυρε… Είναι σαν να μας λένε πως μόνο με ομολογία του θύτη, παρουσιάζουμε μια είδηση στα θύματα.

Τις περισσότερες αλήθειες για τον Covid, τις έχουμε ήδη πει τις χρονιές 2020/21/22, τον καιρό της ασφυκτικής λογοκρισίας, που ελάχιστα άρθρα έφταναν στα μάτια του ευρύτερου κοινού, σε αντίθεση με σήμερα που η τρομοκρατία έχει καταλαγιάσει και ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.

Αποφάσεις δικαστηρίων που έκκριναν τα τεστ PCR εντελώς αναξιόπιστα!

Αυστριακό δικαστήριο ακυρώνει την αξιοπιστία των PCR τεστ: Δεν είναι κατάλληλα για διάγνωση:

«Στο όνομα της δημοκρατίας» εκδόθηκε μια συγκλονιστική απόφαση στις 24 Μαρτίου με αριθμό VGW-103/048/3227 / 2021-2, το οποίο έδωσε στην κυβέρνηση ένα ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο. Το δικαστήριο δηλώνει σε πολλά σημεία ότι μια δοκιμή PCR δεν είναι κατάλληλη για τον προσδιορισμό της μολυσματικότητας. Αυτή η απόφαση απορρίπτει έμμεσα ολόκληρη την πολιτική του κορωνοϊού στην Αυστρία, η οποία βασίζεται σε αυτό το τεστ. Δείτε περισσότερα εδώ…

Θα σταθούμε όπως περισσότερο σε ένα δικαστήριο στην Πορτογαλία έκρινε πως το τεστ PCR είναι αναξιόπιστο κατά 97%… Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι αξιόπιστο κατά 3% αλλα πως τα PCR test ήταν η τεράστια απάτη που στηρίχθηκε η ψευτοπανδημία Covid!

Οι Πορτογάλοι δικαστές επικύρωσαν την απόφαση ενός κατώτερου δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την αναγκαστική καραντίνα τεσσάρων τουριστών απο την Γερμανία. Η υπόθεση επικεντρώθηκε στην αναξιοπιστία των δοκιμών Covid-19 PCR, η οποία στηρίχθηκε σε μεγάλες επιστημονικές έρευνες!

Την πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, θα την βρείτε εδώ: https://anazitiseis.gr/simantiko-dikastirio-tis-lisavonas-m/

Η  ετυμηγορία, που εκδόθηκε στις 11 Νοεμβρίου, ακολούθησε έφεση της απόφασης που είχε αποφανθεί υπέρ τεσσάρων τουριστών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν παράνομα εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Οι τουρίστες έλαβαν εντολή να μείνουν στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ PCR – οι άλλοι τρεις επισημάνθηκαν ως στενές επαφές και ως εκ τούτου τέθηκαν κι αυτοί σε καραντίνα.

Η συζήτηση του Εφετείου της Λισαβόνας αποφάνθηκε ότι η Περιφερειακή Υγειονομική Αρχή είχε παραβιάσει τόσο το πορτογαλικό όσο και το διεθνές δίκαιο περιορίζοντας τους Γερμανούς τουρίστες στο ξενοδοχείο. Οι δικαστές είπαν επίσης ότι μόνο ένας γιατρός μπορεί να «διαγνώσει» κάποιον με μια ασθένεια και ότι προφανώς αυτό δεν έγινε ποτέ.

Το συμπέρασμα της απόφασής τους 34 σελίδων περιελάμβανε τα εξής:  «Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία, αυτό το τεστ αποδεικνύεται ότι δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει, στην πραγματικότητα, τη μόλυνση ενός ατόμου από το SARS- ιός CoV-2».  

Υπήρχαν “τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία” το 2021 που τεκμηρίωναν πως τα τεστ PCR, που έκανε μαζικά ο κόσμος για να μπορεί να πάει στη δουλειά του, ή για ψώνια, ήταν εντελώς αναξιόπιστα; Η απάντηση ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ!

Στα μάτια αυτού του δικαστηρίου λοιπόν, ένα θετικό τεστ δεν αντιστοιχεί σε περίπτωση Covid. Οι δύο πιο σημαντικοί λόγοι για αυτό, είπαν οι κριτές, είναι ότι,  «η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που αναφέρεται»  και απο «το ιικό φορτίο που υπάρχει».  Με άλλα λόγια, υπάρχουν απλά. πάρα πολλές απάτες γύρω από τα τεστ PCR.

Βρέθηκες θετικός; Αυτό αντιστιχεί σε μόλις 3% πιθανότητα να είναι αξιόπιστο. 

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα τους έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με τον αριθμό των κύκλων που εκτελούνται. Αυτός ο αριθμός στα περισσότερα αμερικανικά και ευρωπαϊκά εργαστήρια δόθηκε σαν εντολή στους 35-40 κύκλους, αλλά οι ειδικοί ισχυρίστηκαν  ότι  ακόμη και 35 κύκλοι είναι πάρα πολλοί και ένα πιο λογικό πρωτόκολλο θα απαιτούσε 25-30 κύκλους. (Κάθε κύκλος αυξάνει εκθετικά την ποσότητα του ιικού DNA στο δείγμα).

Οι Πορτογάλοι δικαστές ανέφεραν μια μεγάλη μελέτη που διεξήχθη από  «κορυφαίους Ευρωπαίους και παγκόσμιους ειδικούς»,  η οποία δημοσιεύτηκε στην Oxford Academic στα τέλη Σεπτεμβρίου και που έδειξε ότι εάν κάποιος βγήκε θετικός στον Covid σε όριο κύκλου 35 ή υψηλότερο, οι πιθανότητες να είναι αξιόπιστο είναι μικρότερες από 3% – σκεφτείτε πως αυτές ήταν οι διεθνής οδηγίες του ΠΟΥ και σε πολλές περιπτώσεις οι κύκλοι που γινόντουσαν ήταν πολλοί περισσότεροι!

Εδώ η έρευνα που έκρυψαν απο τα ΜΜΕ: https://academic.oup.com/cid/article/72/11/e921/5912603

Ενώ οι δικαστές σε αυτήν την υπόθεση παραδέχθηκαν ότι το όριο του κύκλου που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση των τουριστών, ήταν άγνωστο, το θεώρησαν ως περαιτέρω απόδειξη ότι η κράτηση των τουριστών ήταν παράνομη. Το συμπέρασμα ήταν ότι τα αποτελέσματα όχι απλά δεν ήταν αξιόπιστα, αλλα ήταν απάτη αφού δήλωσαν ότι: «δεν υπήρχε περίπτωση αυτό το δικαστήριο να μπορέσει ποτέ να καθορίσει»: εάν κάποιος που βρέθηκε θετικός ήταν όντως φορέας του ιού.

Παγκόσμια σιγή – σσσσσς μην το πείτε σε κανέναν!

Είναι θλιβερό πως τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήταν πολύ αυστηρά με όσους “αμφισβητούσαν την επιστήμη” για άλλη μια φορά, κρύβουν το γεγονός μιας τέτοια απόφασης ορόσημο, και διεθνούς σημασίας, η οποία αγνοήθηκε τελείως. Υπάρχει μια πλήρης  αγγλική  μετάφραση της απόφασης για τα κυρίαρχα μέσα που δεν κατάφεραν να βρουν την είδηση…

Σίγουρα δεν υπάρχει καμια δικαιολογία, έχουμε να κάνουμε με ένα παγκόσμιο καθεστώς τρομοκρατίας, λογοκρισίας και το χειρότερο υπεράσπισης εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας!

Η Πορτογαλία είναι μια δυτική χώρα της ΕΕ με μεγάλο πληθυσμό και με το ίδιο νομικό σύστημα με άλλα μέρη της Ευρώπης. Και δεν είναι η μόνη χώρα της οποίας οι θεσμοί συγκρούονται με το κυρίαρχο αφήγημα για τον Covid. Η εθνική υγειονομική αρχή της Φινλανδίας αμφισβήτησε τη σύσταση του ΠΟΥ για τα τεστ, λέγοντας ότι ήταν σπατάλη των χρημάτων των φορολογουμένων, επικαλούμενη την ακατάλληλη χρήση τους. 

Τα PCR, ήταν η βάση για την απάτη του Covid που προκάλεσε οικονομικό όλεθρο και εκατομμύρια θανάτους στα νοσοκομεία παγκοσμίως απο τα δόλια λανθασμένα πρωτόκολλα, όπως και αργότερα ακόμα περισσότερους θανάτους απο τις θανατηφόρες ενέσεις.

Από τους αριθμούς περιπτώσεων των τεστ PCR προέρχεται ο «αριθμός R», ο ρυθμός με τον οποίο ένας φορέας μολύνει άλλους. Από τον «τρομερό» αριθμό R προέρχονται τα lockdown και οι περιορισμοί, και ακολουθούν τα εμβόλια που απαγορεύεται να αμφισβητήσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραβίαση του Κωδικα της Νυρεμβέργης, και εφόσον μιλάμε για παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης, τότε μιλάμε για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας!

Ο καθημερινός καταιγισμός τέτοιων ειδήσεων, είναι γνωστός σε μας που δεν ακολοθούμε την προπαγάνδα των κυβερνήσεων και των ΜΜΕ τους, αλλά όσο περνάει ο καιρός και καθόμαστε και τους κοιτάμε, περιμένοντας σαν πρόβατα επι σφαγή, να κάνουν την επόμενη τους κίνηση. Τόσο αυτοί δυναμώνουν και τόσο η δική μας φωνή θα περνάει απαρατήρητη απο την μεγάλη υπνωτισμένη μάζα.

Ενημερώστε τους φίλους σας και τις οικογενειές σας, δείξτε τους τα στοιχεία και πείτε τους πως έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες κατα της ανθρωπότητας, που στην καλύτερη περίπτωση μας θέλουν όλους νεκρούς!

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.