Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

ΣΚOTΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ! ! ! Υβριστικά μηνύματα αvαρxoαπλυτωv, για τον Aστυvoμικό Γ. Λυγγερίδη, την ώρα της κnδείας...

Ναι θελουν σκοτωμα...

Μονο ετσι θα ξεβρωμισει ο τοπος...



Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι δεν δίστασαν να κολλήσουν αφίσες που προσβάλουν τη μνήμη του 31χρονου ο οποίος κατάληξε μετά την πολυήμερη μάχη που έδωσε έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη.

Το συγκεκριμένο υλικό αναρτήθηκε λίγα μόλις μέτρα μακρυά από τον ναό το Αγίου Δημητρίου. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ με δυνάμεις να καταφθάνουν στο σημείο επιτηρώντας διακριτικά την ευρύτερη περιοχή.

Οι σχετικές αφίσες που αναρτήθηκαν σε τοίχους και καφάο αναφέρουν υβριστικά μηνύματα προς τον άτυχο αστυνομικό.

«Αυτό το σκουπίδι στο έδειξαν, τον μπάτσο που σκότωσε την Αισέ στην Ξάνθη δε θα τον μάθεις ποτέ» αναγράφεται μεταξύ άλλων στην σχετική αφίσα που γίνεται αναφορά και συσχετισμός με την υπόθεση της παράσυρσης της νεαρής κοπέλας από αστυνομικό στην Ξάνθη.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.