Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Βρέθnκε λiθιo στα ξυλάkια για το ΡCR test...

Η ανάλυση των test sticks στη Σλοβακία αποκάλυψε τα εξής: 



«Μετά τη δημιουργία ενός μείγματος από νάιλον θραύσματα ινών, η Darpa Hydrogel παραμένει στον ρινικό βλεννογόνο μεμβράνη κάτω από την ιπόφυση και την επίφυση μαζί με λίθιο.

Αυτό το μείγμα αντιδρά άμεσα με ζωντανές δομές δημιουργώντας κρυστάλλους που κατευθύνονται προς τον επίφυση αδένα που έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Το σχήμα των κρυστάλλων καθορίζει τον τύπο του υδρογέλη που χρησιμοποιείται. Οι κρύσταλλοι είναι αγώγιμοι λόγω του λιθίου που βρίσκεται μέσα τους.

Οι κρύσταλλοι μπορούν να λάβουν σήμα από πομπό στο κινητό και να μεταφέρουν σήματα από κινητό σε πομπό. Αυτές είναι στην πραγματικότητα νανοκεραίες. ”

(διαβάστε όλο το άρθρο με εικόνες ΕΔΩ)


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.