Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Η Ρfιzer ετoιμαζει θεραπεiα των Καρκivων Τurbο που πρoκαλούvται… από τα εμβoλια της ! ! !

Ετοιμαζεται να μαζεψει κι αλλα δις, ενω θαπρεπε πολλοι απ αυτους, να ειναι ηδη στην φυλακη...



Η Pfizer ολοκληρώνει την εξαγορά με 43 δισ. $ της ογκολογικής εταιρίας Seagen και γίνεται η μεγαλύτερη εταιρεία για την εύρεση θεραπείας των Καρκίνων Turbo που προκαλούνται… από τα εμβόλια της!

Ένα ρητό λέει: Πρώτα δημιουργούμε ένα πρόβλημα κι έπειτα προσφέρουμε την λύση. Τώρα που ο καρκίνος γίνεται η πρώτη αιτία θανάτου σε όλο τον κόσμο, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη μπίζνα απο την πώληση φαρμάκων σε αυτόν τον τομέα. 

Σύμφωνα λοιπόν με την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή επιβεβαιώνεται ότι η Pfizer απέκρυψε την αλληλουχία SV40 στο εμβόλιο COVID-19. Η αλληλουχία SV40 που προέρχεται απο γονίδιο πιθήκου είναι επιβεβαιωμένα καρκινογόνος, και σύμφωνα με πολλές έρευνες είναι η αιτία που δημιουργεί τους νέου τύπου turbo καρκίνους.

Η Pfizer ολοκληρώνει την εξαγορά 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Seagen στις 14 Δεκεμβρίου 2023 πριν δηλαδή απο τέσσερις μέρες… και γίνεται η μεγαλύτερη εταιρεία ογκολογίας για να βρει τη θεραπεία των νέων καρκίνων turbo που προκαλούνται από εμβόλια mRNA της εταιρίας της – ας δούμε τις απαίσιες πτυχές αυτής της πολύ παράξενης συμφωνίας.

Γράφει ο Dr.William Makis

Η Pfizer ΠΛΗΡΩΝΕΙ 43 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια μικρή εταιρεία φαρμάκων για τον καρκίνο που μόλις βγάζει 2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Η Pfizer σίγουρα δεν χρειάζεται τα κέρδη της Seagen. Θα εκδώσει επίσης χρέος 31 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να το αγοράσει στην ονομαστική τους αξία. Αλλά κάτι πολύ απαίσιο κρύβεται στις λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας.

Τα εμβόλια mRNA COVID-19 της Pfizer (και της Moderna) προκαλούν Turbo καρκίνους σύμφωνα με πολλές έρευνες. Ακολουθούν οι κορυφαίοι 5 Turbo καρκίνοι που θα δούμε με αριθμούς σε mRNA Εμβολιασμένα άτομα: Λέμφωμα (διάφοροι τύποι) Καρκίνοι εγκεφάλου (κυρίως γλοιοβλάστωμα) Καρκίνος του μαστού (κυρίως τριπλός αρνητικός, Στάδιο 3/4) Καρκίνος του παχέος εντέρου (Στάδιο 4) Καρκίνος του πνεύμονα (Στάδιο 4).

Στρογγυλοποίηση των 10 Κορυφαίων Καρκίνων Turbo από άτομα που επηρεάζονται (χωρίς ιδιαίτερη σειρά): λευχαιμίες (χειρότερη πρόγνωση) μελάνωμα (Στάδιο 4) σαρκώματα (Στάδιο 3,4)όρχεις/ωοθηκική (ταχεία εξέλιξη, Στάδιο 1-4) νεφρός (Στάδιο RCC 4). Η νέα απόκτηση της Pfizer υπόσχεται ότι μπορεί να θεραπεύσει 2 από αυτούς τους Turbo Καρκίνους, δηλαδή 7 στους 10. Δεν είναι κακό. Αλλά υπάρχουν κι άλλα...

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπούρλα έκανε μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη συμφωνία για τα φάρμακα για τον καρκίνο των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων και είπε:- Το 33% των ανθρώπων ΘΑ πάθει καρκίνο είπε (είναι σίγουρος) – Ολόκληρες οικογένειες ΘΑ επηρεαστούν είπε (είναι σίγουρος) – Οι νέες θεραπείες για τον καρκίνο είναι σαν “βλήματα” που θα στοχεύουν “τα περισσότερα” καρκινικά κύτταρα – θα τους παράγει ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ. και πως το 2025- θα “Έχουμε ένα Παγκόσμιο Δίκτυο”- ” με πολύ γρήγορο τρόπο ολοκλήρωσης κλινικών δοκιμών”- όπου θα παραχθεί “ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ”, “ακριβώς όπως το mRNA”

Σκεφτείτε τι παρουσιάζει κάτι σαν να είναι σχεδιασμένο…

Διαβάστε ξανά τα παραπάνω. Γιατί θα πρέπει οποιαδήποτε εταιρεία να παράγει θεραπείες για τον καρκίνο “ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ“; Η Pfizer θεωρεί πως θα χρειαζόταν τουλάχιστον μια δεκαετία για να αποδώσει κέρδος από αυτή τη συμφωνία. Οικονομικά, αυτή η εξαγορά των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν έχει νόημα για την Pfizer. Εκτός και αν συμβεί κάτι άλλο…


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.