Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Πεθαvε ο Αvθελλnvας Σoιμπλε...

 ΠΕΘΑΝΕ σε ηλικία 81 ετών ο … φιλέλληνας (κατά την Μπακογιάννη) Βόλφγκαγκ Σόιμπλε...


Αυτός που σύμφωνα με κάποια «πουλάκια», ήταν ο μυστικός αρχηγός της Ε.Ε και του οποίου μόλις αποκαλύφθηκε η ιδιότητα μέσω κάποιων καταστάσεων, «κάηκε» σαν χαρτί και αντικαταστάθηκε (γι΄ αυτό και χάθηκε απ΄ το προσκήνιο)


Και όχι! Ο νεκρός ΔΕΝ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ, γιατί θυμόμαστε πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες του μεγάλου αυτού Οικονομολόγου ... και ίσως εδώ, να είναι καλό να υπενθυμίσω και την δήλωση Βαρουφάκη από προσωπική συνομιλία που είχε μαζί του (και όχι, δεν είμαι «Βαρουφικός»)

- «Κύριε Σόιμπλε, το πρόγραμμα που έχετε φτιάξει για την Ελλάδα, δεν βγαίνει»
- «Το ξέρω. Γι΄ αυτό το φτιάξαμε έτσι»

Όμως … η ωμή δήλωση του Σόιμπλε, πνίγηκε από τα συστημικά ΜΜΕ … κι΄ ας την ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών (αντιληπτό ε; )

Πέθανε λοιπόν ο Βόλφγκαγκ … και λυπάμαι γι΄ αυτό … όχι γιατί πέθανε, αλλά γιατί δεν πρόλαβε να δει κάποια πράγματα … όπως θα προλάβουν κάποιοι που φώναζαν τότε … «Βάστα Σόιμπλε» …


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.