Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Διoικnτρια voσoκoμειoυ χoρευει και φωναζει: Είμαι κoλλnτή της Mαρέβας και δεν με κoυνάει κανένας...Bίντεο

Αυτο ειναι το Mnτσoτακισταv....

Έκαναν τη χώρα μπ@υρδέλo...



Χόρευε τσιφτετέλι η διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου και δίπλα περνούσαν φορεία με ασθενείς που ούρλιαζαν από τους πόνους. «Είμαι κολλητή της Μαρέβας. Δεν με κουνάει κανένας» λέει η πρωταγωνίστρια της ντροπής σε γιατρούς και νοσοκόμες.

Ένα εξοργιστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες με ένα ξεφάντωμα που έγινε 20 Δεκεμβρίου μέσα το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και μάλιστα σε μέρα εφημερίας. Διακρίνονται μουσικοί με όργανα σε πρόχειρο πάλκο και κυρίες να χορεύουν με τη δυνατή μουσική.

Την ίδια ώρα περνάνε από δίπλα φορεία!

Φαίνεται ότι πρόκειται για οργανωμένη γιορτή από τη διορισμένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι η κυρία με το μπεζ παλτό. Η ίδια ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι επειδή είναι κολλητή της Μαρέβα Μητσοτάκη δεν την ακουμπάει κανείς!

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.