Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Μας κανει τον αδικnμεvο, δεν εχει μισθo, xανει λεφτα, λεει ο Αδωνoυλnς...

Το μονο που του λειπει ειναι μερικες γερες κλωτσιες....



Λυπηθείτε για τον Άδωνη…

Ο υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων..

αναφέρθηκε και στις αυξήσεις μισθών σε εξωκοινοβουλευτικούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς, ενώ έθεσε και το ζήτημα των χρημάτων που χάνουν οι υπουργοί.

Ο Άδωνις είπε: «Εγώ για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί δεν τα ξέρει αυτά, είμαι υπουργός Εργασίας και πρώην υπουργός Ανάπτυξης. Ξέρετε ποιος είναι ο μισθός που παίρνει ο υπουργός στην Ελλάδα; Μηδέν. Ούτε ένα ευρώ.

Επειδή είμαι βουλευτής, παίρνω μόνο την βουλευτική αποζημίωση. Εγώ παίρνω λιγότερα από τους βουλευτές γιατί πάνε στις επιτροπές της Βουλής, εμείς απαγορεύεται να είμαστε.

Άρα όταν είναι κάποιος υπουργός χάνει περίπου 600-700 ευρώ το μήνα. Θα έπρεπε ασφαλώς οι υπουργοί να έχουν μισθό, είναι ένα μνημονιακό μέτρο που πήραμε επί κυβερνήσεως Σαμαρά», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.