Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Ειναι xειρoτερoι και απ τoυς Xιτλερικoυς τελικα οι Eβραioι...

Φαίνεται πως η μαζική σφαγή παιδιών από το Ισραήλ στη Γάζα και το αίμα που χύνεται ανέβασε την αδρεναλίνη των Ισραηλινών στρατιωτών και στρατιωτίνων (Τάγμα Καρακάλ) που σκέφτηκαν, αφού σκοτώνουν και σκοτώνουν, μη πάει τίποτε χαμένο. 

Το Euro-Med Human Rights Monitor (https://euromedmonitor.org/en/article/5982) κατηγορεί τώρα το Ισραήλ για εμπόριο ανθρώπινων οργάνων (κλοπή νεκρών Παλαιστινίων από το νοσοκομείο Αλ Σίφα και το Ινδονησιακό νοσοκομείο, λείψανα χωρίς ζωτικά όργανα, παρακράτηση λειψάνων κ.ά.). 

Όσο το Ισραήλ προχωράει στη βαρβαρότητα τόσο θα πλησιάζει τις ναζιστικές πρακτικές του Dr. Mengele, του "Άγγελου" του Άουσβιτς. 

Σα να μην υπάρχει πια επιστροφή!



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.