Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Το ξερατε; Όταν κάποιος πατήσει Ελλnvικό έδαφoς και κάνει αiτnσn ασύλoυ, ΠΑΥΕΙ να είναι λαθρoμεταvάστnς...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛAΘPOMEΤΑNΑΣTΕΣ - ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ: 



✔️Η χώρα ΔΕΝ αλλάζει μεταναστευτική πολιτική. 

✔️Όταν κάποιος πατήσει ελληνικό έδαφος και κάνει αίτηση ασύλου, ΠΑΥΕΙ να είναι λαθρομετανάστης. 

✔️Σε κάποιον που εισέρχεται παράνομα στην πατρίδα μας, δίνεται άδεια παραμονής και η σχετική προθεσμία είναι τα ΕΠΤΑ χρόνια. Πρόκειται στην πράξη για 6.000 - 8.000 ανθρώπους τον χρόνο. 

✔️Η τροπολογία δεν αναιρεί την ΕΠΤΑΕΤΙΑ. 

✔️Η ρύθμιση είναι ΑΠΑΞ, με ισχύ ενός έτους. Δεν αλλάζει σε τίποτα τις πάγιες διατάξεις περί νόμιμης μετανάστευσης, όπως αυτές ισχύουν σήμερα ή διαμορφώνονται με τον νέο Κώδικα Μετανάστευσης.

✔️Όσοι αποδείξουν ότι είναι ήδη εδώ για ΤΡΙΑ χρόνια, μπορούν να αποκτήσουν άδεια εργασίας. 

✔️Με αυτόν τον τρόπο περνούν στη ΝΟΜΙΜΗ και δηλωμένη εργασία. 

✔️Έτσι, το κράτος θα εισπράττει περισσότερους φόρους και θα έχει  ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ εικόνα των λαθρομεταναστών.

✔️Η διάταξη δεν τους δίνει τη δυνατότητα να φέρουν μέλη της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ τους στην Ελλάδα.

✔️ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ αυτόματη διαδικασία νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, με αρχικό νόμο του 2005 και με δεύτερο νόμο του 2014. 

✔️Να επισημανθεί ότι άλλο πράγμα είναι η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ (που κάποιοι σκοπίμως διαστρεβλώνουν) και άλλο η άδεια παραμονής, που θα δίνει με όρους η πολιτεία.

✔️ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να απελάσουμε κανέναν που κάνει αίτημα ασύλου. Ακόμη κι αν απορριφθεί το αίτημα ασύλου, είναι τεχνικά πολύ δύσκολο να απελαθεί πρακτικά στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

✔️Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν λαθρομετανάστες που ζουν και εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ με μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.

✔️Κάποιοι από αυτούς, εάν είχαν τη δυνατότητα, θα ασφαλίζονταν και θα εργάζονταν ΝΟΜΙΜΑ. 

✔️Η παρούσα τροπολογία υιοθετεί τον εθνικό συντονιστή. Συγκεντρώνονται δηλαδή σε ένα πρόσωπο όλες οι διαδικασίες κι έτσι φαίνεται ΠΟΙΟΙ κάνουν αίτημα ασύλου.

✔️Το τεράστιο έλλειμμα εργατών που ταλανίζει τη χώρα θα καλυφθεί με οργανωμένες και ΝΟΜΙΜΕΣ μετακλήσεις εργατικού δυναμικού. 

✔️Οι αιτούντες άσυλο θα μπορούν να αιτηθούν άδεια εργασίας για όσο καιρό περιμένουν την απάντηση για το άσυλο σε ΔΥΟ αντί για έξι μήνες.

✔️Προϋπόθεση για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα, εκτός από την ΤΡΙΕΤΙΑ, είναι και η ΕΡΓΑΣΙΑ. Αν δεν εργάζονται, θα φεύγουν από τη χώρα. 

✔️Με αυτόν τον τρόπο (καταγράφοντας και διαχωρίζοντας τους λαθρομετανάστες), λύνονται τα χέρια της πολιτείας για τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και θα αυξηθεί ο αριθμός τους.



Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.