Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Και αντί να ανακοινωθεί ελάφρυνση των μέτρων, κλείνουν τα πάντα ! ! ! Γιατι αραγε; Τι μαγειρευουν; Κατι βρωμαει εδω...

ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΦΥΛΑΚΗ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ....

ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ...

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΕΝΤΑΦΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...



Αντί να  ανακοινωθεί ελάφρυνση των μέτρων μετά και τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ο Μητσοτάκης αποφάσισε ακόμη σκληρότερα…

Πως μπορεί αν εξηγηθεί αυτό με μόλις 262 κρούσματα στη χώρα μας, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Από τη στιγμή που μέχρι πριν λίγες ημέρες ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν τετραψήφιος και τώρα μόλις 262, πως γίνεται να μην είναι “ικανοποιητικός” ο αριθμός αυτός ώστε να δικαιολογήσουν αυτά τα νέα σκληρά μέτρα;

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 139709 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 104 ετών), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 ετών).

Δείτε στον παρακάτω πίνακα πώς κατανέμονται τα 262 νέα κρούσματα




Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 40, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 4921 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 431 (66.8% άνδρες).




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.