Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Απειλές του αποτυχημένου και διορισμένου, όχι εκλεγμένου υπουργίσκου, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς...

Σε ποιον κουναει το δαχτυλο ο διορισμενος;

Μπορει να μας πει με ποια κριτηρια διοριστηκε, η να τα πουμε εμεις;



Με σκληρή γλώσσα που δεν ταιριάζει σε υπουργό δημοκρατικής χώρας ο υπουργός ενημερώνει τους πολίτες να μην τολμησουν και βγουν από τα σπίτια τους το βράδυ της αλλαγής του χρόνου.

Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή, είπε επι λέξη σε μια πρωτόγνωρη δήλωση του που θα μείνει στην ιστορία όπως εκείνη πριν δέκα χρόνια ότι η Αθήνα, κατάντησε Καμπουλ.

Επίσης ενημερωσε πως η αστυνομία θα είναι ετοιμη να εισβάλει στα σπίτια με ή χωρίς καταγγελία αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων.

Οπως είπε η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο.

Βέβαια για τις δολοφονίες και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στη μέση του δρόμου ή για τα πτώματα γυναικών που βρίσκουν οι αρχές μέσα σε βαλίτσες δεν είπε τίποτα. Τον ενδιέφερε μόνο να μην παρασυρθούν οι πολίτες και ξεσαλώνουν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.