Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΩΠΑΑΑΑ....Παραιτειται και παραδιδει την Προεδρια των ΗΠΑ στην Καμαλα Χαρις ο ασθενης Τζο Μπαιντεν;

ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟ....

Η ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ;



Ο Τζο Μπάιντεν ο οποίος είναι φανερό πως πάσχει από άνοια αναφέρθηκε χθες σε ομιλία του στην Καμάλα Χάρις ως «εκλεγμένη πρόεδρο».

Ο πραγματικός εκλεγμένος πρόεδρος έκανε δηλώσεις σχετικά με την κρίση COVID-19 στο Ντέλαγουερ όταν έκανε αυτό την παραδοχή.

«Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα προτρέψει ξεκάθαρα και ξεκάθαρα όλους τους Αμερικανούς να πάρουν το εμβόλιο μόλις είναι διαθέσιμο», δήλωσε ο Μπάιντεν.

«Το πήρα για να ενσταλάξει η εμπιστοσύνη του κοινού στο εμβόλιο. H εκλεγμένη πρόεδρος Χάρις έκανε το δικό της σήμερα για τον ίδιο λόγο », συνέχισε αφού η Χάρις έλαβε το εμβόλιο νωρίτερα την Τρίτη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζό Μπάιντεν αναφέρεται στην Καμάλα Χάρις ως πρόεδρο, δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα αφού είναι ευρέως γνωστό πως πιθανόν να έχει υπάρξει συνεννόηση πριν τις εκλογές ο Μπάιντεν να παραιτηθεί επικαλούμενος λόγους υγείας, για να κυβερνήσει η «άφθαρτη» Χάρις.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Τζο Μπάιντεν είχε δηλώσει πως αν διαφωνήσει κάπου με την Χάρις «θα αναπτύξει μία αρρώστια και θα παραιτηθεί»




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.