Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

10 χρόνια έκανε για να πάρει το πτυχίο του ο Μπουμπουκος αλλά το ξέχασε και τώρα ζητά διαγραφές φοιτητών!

Ρε Μπουμπουκο πολύ τούβλο ήσουνα !!! 

10 χρόνια έκανες για να τα εμπεδώσεις;;;;;

Ουτε οι χειρότεροι μαθητές δεν έκαναν τόσο...

Αυτό επισήμανε ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος στο Twitter, τον οποίο μάλιστα ο Υπουργός μπλόκαρε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπαντήσει

Υπέρμαχος τις διαγραφής των φοιτητών που δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους εντός συγκεκριμένου διαστήματος αποτελεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Βέβαια, αν ο νυν υπουργός Ανάπτυξης ήταν φοιτητής επί ΝΔ, και εφόσον τελικά υλοποιηθούν τα σχέδια της Νίκης Κεραμέως, τότε θα είχε διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό παρατήρησε ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος με μήνυμά του στο Twitter. «Θα θεσπίσει διαγραφή των φοιτητών που καθυστερούν να πάρουν πτυχίο η κυβέρνηση που έχει κορυφαίο υπουργό τον Άδωνη, ο οποίος έκανε 10 χρόνια για να τελειώσει μια ρημαδοφιλοσοφική!» ανέφερε χαρακτηριστικά.


 


 


Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.