Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Μόρφου για εμβόλιο: ''Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της Νέας Τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω'' !!!

Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος όχι μόνο τάχθηκε κατά, αλλά το συνέδεσε και με τις... μεταλλαγμένες ντομάτες.


Όπως είπε ο ίδιος, που συχνά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, «ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα κάνει το εμβόλιο. Εσείς τι θα κάνετε, ο Θεός να σας φωτίσει. Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω. Ως κάτι ντομάτες που τρώμε χειμώνα-καλοκαίρι και είναι άρρωστες και άγευστες».


Στη συνέχεια, ανέφερε πως «η επόμενη αρρώστια δεν θα προστατεύεται από μάσκα. Τι θα γίνει; Ούτε με εμβόλια. Τα εμβόλια θα αποδειχθούν πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Όπως έχουμε τα μεταλλαγμένα προϊόντα, θα έχουμε σιγά σιγά και μεταλλαγμένους ανθρώπους».

 

 

Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.