Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ποιός είστε και διώχνετε τους Ορθόδοξους Χριστιανούς μακριά από τον οίκο του Θεού; Η Εκκλησία δεν είναι δικιά σας...

Κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Θείας λειτουργίας ,ο πρωτοσύγκελος ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, κάλεσε τους πιστούς να μην βγάλουν την μάσκα τους εντός της Εκκλησίας, ειδάλλως να βγουν έξω...



Ποιός είστε και διώχνετε τους ορθόδοξους χριστιανούς μακριά από τον οίκο του Θεού;

Ποιος είστε και προσβάλλετε το ίδιο τον λόγο του Θεού;

Η Εκkλησία δεν είναι δικιά σας, είναι του λαού που προστρέχει να λατρέψει τον Κύριο και Θεό του.

Αυτοί που πρέπει να φύγουν είστε όλοι εσείς οι δαίμονες που κλείσατε της εκκλησίες μας γιατί σας διέταξαν οι υποτακτικοί του Σαμαέλ.

Διατί και σεις παραβαίνετε την εντολήν του Θεού διά την παράδοσίν σας; Διότι ο Θεός προσέταξε, λέγων: Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα· και, Ο κακολογών πατέρα ή μητέρα εξάπαντος να θανατόνηται· σεις όμως λέγετε·

Όστις είπη προς τον πατέρα ή προς την μητέρα, Δώρον είναι ό,τι ήθελες ωφεληθή εξ εμού, αρκεί, και δύναται να μη τιμήση τον πατέρα αυτού ή την μητέρα αυτού· αι ηκυρώσατε την εντολήν του Θεού διά την παράδοσίν σας. 

Υποκριταί, καλώς προεφήτευσε περί υμών ο Ησαΐας, λέγων· Ο λαός ούτος με πλησιάζει με το στόμα αυτών και με τα χείλη με τιμά, η δε καρδία αυτών μακράν απέχει απ’ εμού. 

Εις μάτην δε με σέβονται, διδάσκοντες διδασκαλίας, εντάλματα ανθρώπων» (Ματθ. 15:3-9). Γεννήματα εχιδνών, πως δύνασθε να λαλείτε καλά όντες πονηροί; διότι εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί το στόμα» (Ματθ. 12:34).

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΚΑΣ

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.