Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Πακιστανοί σούβλισαν γυφτους στις φυλακές Δομοκού...

Τωρα στις φυλακες...

Αυριο στις γειτονιες μας....

Και μεθαυριο θα μας διωξουν κι απο την χωρα μας;



Η συμπλοκή λοιπον, σημειώθηκε λίγο μετά το άνοιγμα των κελιών όταν Ισλαμιστές Πακιστανοί και Άραβες κρατούμενοι, επιτέθηκαν σε Έλληνες Ρομά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό από αυτοσχέδια σουβλιά και ρόπαλα, πέντε εξ αυτών στο κεφάλι και το σώμα.

Η αιτία της συμπλοκής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως, τελικά ήταν οκτώ οι Έλληνες Ρομά τραυματίστηκαν.

Οι περισσότεροι φέρουν θλαστικά τραύματα και σουβλιές στα χέρια και στα πόδια , ενώ η μεταξύ τους σύρραξη σταμάτησε όταν στη φυλακή εισέβαλαν αστυνομικοί και σωφρονιστικο

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν συνοδεία της εξωτερικής φρουράς για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και σε πρώτη φάση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ένας τραυματίας 32 ετών, με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και σουβλιές σε χέρια και πόδια, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Δομοκού και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ θα υπάρξουν και πειθαρχικές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.