Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Τους πηρανε χαμπαρι οτι το εμβολιο ηταν ψευτικο και αποφασισαν να....το ξανακανουν για να πεισουν τους δυσπιστους ! ! !

Δεν γινονται μονο στην Ελλαδα τετοια εμβολια, οπως ισχυριζονται μερικοι....

Γινονται και αλλου....

Και δεν εχουν αντιρηση να τα ξανακανουν αν τους παρουν χαμπαρι....

Καθώς λοιπόν, όλων τα μάτια είναι στραμμένα στα διάφορα “βίντεο ντοκουμέντα” των πρώτων εμβολιασμών, κάποιοι τηλεθεατές διαπίστωσαν ότι το έμβολο της σύριγγας δεν κουνιόταν κατά τη διάρκεια του εμβολίου, πολύ απλά επειδή μέσα σε αυτή δεν υπήρχε τίποτα.

Στο βίντεο, ο εμβολιαζόμενος φαίνεται με σηκωμένο το μανίκι, ενώ ο άλλος που το κάνει καρφώνει τη βελόνα με ύφος πολύ σοβαρό, μια… κενή σύριγγα. Τα σχόλια προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση του τοπικού σταθμού του Ελ Πάσο KTSM να ρωτήσει σχετικά τους υπευθύνους του ιατρικού κέντρου όπου έγινε ο δήθεν εμβολιασμός.

«Εκπρόσωπός του επιμένει ότι και οι πέντε εργαζόμενοι του νοσοκομείου πήραν πλήρεις δόσεις του εμβολίου, ωστόσο το νοσοκομείο θα μελετήσει πιο επισταμένα το βίντεο» αναφέρει στο ρεπορτάζ του το κανάλι.

Σε ανακοίνωσή του, το ίδιο το ιατρικό κέντρο αναφέρει ότι «έπειτα από πολλές αναφορές στα social media που αναφέρουν ότι ένας από τους πέντε νοσοκόμους που εμβολιάστηκαν την Τρίτη δεν έλαβε την πλήρη δόση του εμβολίου, θέλουμε να διαλύσουμε κάθε αμφιβολία».

Και πώς σκέφτηκαν να το κατάφεραν; Ενημέρωσαν ότι ο εν λόγω νοσοκόμος εμβολιάστηκε… ξανά! Έσπευσαν ωστόσο να διευκρινίσουν ότι η επανάληψη του εμβολιασμού δεν ενέχει κάποιον κίνδυνο για την υγεία και ότι ο νοσοκόμος θα εμβολιαστεί και πάλι, με την προβλεπόμενη δεύτερη δόση του εμβολίου αυτή τη φορά (lol).

Δείτε το βίντεο:






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.