Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Τρεχουν να δικαιολογησουν τον φυσιολογικο ορο ! ! ! Το φαρμακο επρεπε ν αραιωθει λενε, λες και ηταν συμπυκνωμενο γαλα "Η Μικρη Ολλανδεζα"...

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΘΕΙ; 

ΣΥΜΠΥΚΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ;

Η ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ: «ΕΙΧΕ ΟΡΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...

ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ “ΑΡΑΙΩΘΕΙ” ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ»




Η Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας σε ανάρτησή της στο Facebook, είπε πως πράγματι το εμβόλιο που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φυσιολογικό ορό μέσα, ο οποίος όμως -όπως υποστηρίζει η νοσηλεύτρια- μπήκε για να «διαλύσει» το φάρμακο της Pfizer.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει ανεπιβεβαίωτες φωτογραφίες με την νοσοκόμα που έκανε το εμβόλιο στον πρωθυπουργό ή στην ΠτΔ να «τραβάει» από ένα φιαλίδιο με ορό.

«”Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό” λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα. 

Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος»,  αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο στο Facebook η νοσηλεύτρια, κυρία Πέτρακα.

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν όμως πως έπρεπε να φαίνεται πιο καθαρά στο βίντεο η δοσολογία του εμβολίου στον πρωθυπουργό, όπως και η αναλογία ορού-φαρμάκου.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.