Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Κινδυνευουν Ελληνες στην Κω ! ! ! Που ειναι τα ΜΑΤ κυριοι καρεκλατοι;

Κινδυνευουν Ελληνες...
Πήραν καδρόνια οι λαθρομετανάστες στην Κω....
Στους δρόμους οι Έλληνες φοβούνται για την ζωή τους...
Που ειναι τα ΜΑΤ κυριοι καρεκλατοι του Μητσοτακικου Καθεστωτος;

Στο Πυλί της Κω, περίπου 150 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατέβηκαν στο χωριό με πέτρες και καδρόνια. Οι κάτοικοι μόλις άκουσαν φασαρία, βγήκαν στους δρόμους! Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου οι λαθρομεταναστες να οδηγηθούν στo Hot spot.

Οι ντόπιοι κατήγγειλαν ότι οι λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες προς το μέρος τους και προς τα σπίτια της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί παρακαλούσαν τους κατοίκους να φύγουν για να μην τους… εξαγριώσουν!

Επιπλέον οι κάτοικοι δήλωσαν πως νιώθουν ανασφαλείς, καθώς η αστυνομική παρουσία δεν είναι επαρκής και ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο επεισόδιο, ποιος μπορεί να τους εγγυηθεί την ασφάλειά τους, καθώς μπορεί να θρηνήσουν ακόμα και νεκρό.
Δειτε βιντεο....









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.