Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Πουτινιες στον Πουτιν και Τσαμπουκαδες Ανατολιτικοι τελος...Η ημερομηνια ληξεως του Σαλεμενου Σουλτανου, εφθασε ! ! !

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την Τουρκία....
Παει για διαλυση...
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι πια...

Από εδώ και στο εξής μένουν δύο επιλογές για τον Ερντογάν. Είτε θα υποχωρήσει και θα κάνει από εδώ και στο έξης ότι τον διατάζει ο Β. Πούτιν, είτε θα συνεχίσει την μετωπική σύγκρουση, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτη καταστροφή για την Τουρκία.

Εάν συνεχίσουν να πηγαινοέρχονται τα φέρετρα στην Τουρκία, τότε αντιπολίτευση και κοινωνία θα ξεσηκωθούν κατά του ''σουλτάνου''. Ήδη υπάρχουν αντιδράσες εντός της χώρας για την αποστολή στρατευμάτων τόσο στη Λιβύη, όσο κα στην Συρία.

Η Μόσχα είνα έτομη για όλα, ενώ πριν από λίγο είχαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα από σύμβουλο του Ρώσου προέδρου.

Ο Vladimir Isayev, ο οποίος είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Μόσχας, έστελε τελεσίγραφο προς την Τουρκία, λέγοντας πως εάν συνεχιστούν οι τουρκικές προκλήσεις στην Ιντλίμπ, τότε η απάντηση της Μόσχας θα είνα σκληρή προς την Άγκυρα.

Απλές και ξεκάθαρες κουβέντες. Είναι κάτι που το γράφουμε εδώ και καιρό στο Πενταπόσταγμα, η ''φιλία'' Ερντογάν-Πούτιν θα έχει ημερομηνία λήξης, το ζήτημα είναι εάν θα γίνει τόσο, ή σε λίγους μήνες.










πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.