Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Τουρκια: Η Ρωσια μας μαχαιρωσε πισωπλατα ! ! ! Ευτυχως γιατι αν δεν ηταν ετσι, θα ειχαν παρει την Λεσβο σημερα...

Ευκαιρια μοναδικη για την Τουρκια η συμερινη κατασταση στην Λεσβο...
Ευτυχως, που εχει αλλα πολυ σοβαρα προβληματα, τωρα και με τους Ρωσους...
Αλλιως, τετοια ευκαιρια, σαν σημερα, που οι Μητσοτακηδες εβαλαν τους Ελληνες να σκοτωνονται μεταξυ τους,  οι Τουρκοι δεν την αφηναν...
Διαβαστε τι γραφουν για τα χαλια τους...

Με ένα πολύ χαρακτηριστικό άρθρο στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο πολύ γνωστός παλαίμαχος δημοσιογράφος, Sedat Ergin, αναφέρει πως οι συνομιλίες που με μεγάλη προσπάθεια γίνεται να συνεχιστούν για την κρίση στον θύλακα του İldib με την Ρωσία, γίνονται ουσιαστικά με το μαχαίρι στη πλάτη της Τουρκίας, από την Ρωσία, «Rusya ile bıçak sırtında müzakere», γεγονός που δυσκολεύει πολύ την συνέχιση αυτών των συνομιλιών.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, είναι ότι και οι δυο χώρες είναι αναγκασμένες να μην υποχωρήσουν με συνέπεια αντί να αποκλιμακώνεται η ένταση να κλιμακώνεται επικίνδυνα, ενώ η Τουρκία μετρά τα θύματα της από αυτή την κατάσταση.

Στη συνέχεια ο Τούρκος αρθογράφος αναφέρει το ζήτημα του πληθυσμού ο οποίος έχει πανικοβληθεί και μιλάμε για πάνω από ένα εκατομμύριο πληθυσμό, που θέλει να κατευθυνθεί προς την Τουρκία.

Από ην άλλη όμως οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι έχουν κλείσει επίτηδες τις διόδους διαφυγής προς την συριακή πλευρά,

Στην Άγκυρα άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι έχουν μπλέξει σε μια μεγάλη παγίδα που στοιχίζει σε αίμα και που τώρα είναι πολύ δύσκολο αν απαγκιστρωθούν, χωρίς να πληγεί ανεπανόρθωτα το τουρκικό καθεστώς.

Ίδωμεν!








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.