Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Επιτελους ! ! ! Κλεινουν τα συνορα με την Τουρκια. Βγαινει εξω ο Ελληνικος Στρατος....

Αν ολα αυτα δεν ειναι απλως λογια και μπλοφες κατι καλο θα γινει επιτελους...
Αν δωθει εντολη στν Στρατο να φυλαξει τα συνορα οπως ξερει κουνουπι δεν θα επρναει κι ας σκουζει ο Σαλεμενος Σουλτανος...


“Η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα στην Συρία και δεν θα υποφέρει από τις συνέπειες αποφάσεων που πήραν άλλοι. Ενημέρωσα την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάσταση”, αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Και προσθέτει: “Αξιόλογος αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχει συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα ελληνοτουρκικά σύνορα και προσπάθησαν να μπουν στην χώρα παράνομα. Θέλω να είμαι σαφής: Καμία παράνομη είσοδος στην Ελλάδα δεν θα γίνει ανεκτή. Πολλαπλασιάζουμε την ασφάλεια των συνόρων μας”.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης:

Μετά τη στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ της Συρίας του Άσαντ και της Τουρκίας, η Ελλάδα σφραγίζει τα σύνορά της, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει 50 πολεμικά πλοία στα ελληνικά νησιά για να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

Στον τίτλο του επίμαχου άρθρου, η εφημερίδα αναφέρει:

«Οι Έλληνες απομονώνονται πλήρως από τους πρόσφυγες με αφορμή την κλιμάκωση της έντασης Τουρκίας- Συρίας» και η ελληνική κυβέρνηση στέλνει 50 πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο».

Η εφημερίδα Bild επικαλείται υψηλόβαθμο κυβερνητικό εκπρόσωπο που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

«Το απόγευμα της Παρασκευής, η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορά της με την Τουρκία: όχι μόνο για τους πρόσφυγες, αλλά και για όλους», επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.