Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ποιο Ανθυγιεινη κι απ τον Κορονοιο, εγινε για τους Τουρκους Στρατιωτικους η Λιβυη και κινδυνευουν τα κεφαλια τους...

Κι αλλοι Τουρκοι στρατιωτες εσταλησαν να συναντησουν τις 72 Παρθενες και να φανε πιλαφι...
Αντε να δουμε ποσες ειναι οι μερες τους Ερντογκαν ακομη;
Διαβαστε...

Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Λιβύη, όπου η Άγκυρα έχει αναπτύξει στρατιωτικούς για να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Τρίπολης, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος το Σάββατο είχε παραδεχθεί πως στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη, χωρίς όμως να διευκρινίσει πόσοι.

«Είχαμε μάρτυρες εκεί πέρα, στη Λιβύη», δήλωσε ο Ερντογάν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν διευκρίνισε πότε ούτε από ποιόν σκοτώθηκαν οι στρατιώτες αυτοί.

Ο Ερντογάν είπε επίσης πως δεν υπάρχει ακόμη πλήρης συμφωνία για την πραγματοποίηση της προτεινόμενης συνάντησης κορυφής στις 5 Μαρτίου με τη Ρωσία, τη Γαλλία και τη Γερμανία για τη σύγκρουση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, όμως μπορεί να συναντηθεί την ημερομηνία αυτή με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Άγκυρα πριν αναχωρήσει για επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν, ο Ερντογάν δήλωσε πως μια ρωσική αντιπροσωπεία είναι έτοιμη να μεταβεί αύριο, Τετάρτη, στην Τουρκία για να συζητήσει την κατάσταση στην Ιντλίμπ.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.