Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Τι γινεται στην Λεσβο; Θα θρηνησουμε νεκρους;

Η κατάσταση σε Μυτιλήνη και Χίο παραμένει εκρηκτική με τα ΜΑΤ και τους κατοίκους να «μάχονται» σώμα με σώμα προκειμένου να μην γίνουν τα κλειστά κέντρα ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών. Ως «ευχαριστία» για την αλληλεγγύη και προσφορά των κατοίκων στους πρόσφυγες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν στον π. Στρατή Γιουσμά στην Καράβα, καθώς επιχείρησε να περάσει με τα πόδια από την κλούβα για να δει τους Μανταμαδιώτες που έχουν αποκλειστεί από την άλλη πλευρά.

Δείτε τα βίντεο με το ξύλο και τα επεισόδια που σημειώνονται σε Χίο, Λέσβο. Είναι θέμα ωρών να γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση.


Φημες για πυροβολισμους και θυματα...
Ειστε απαραδεκτοι ρε Μητσοτακηδες...
Με ποιο δικαιωμα αποφασιζετε χωρις να ρωτησετε κανεναν;
Ποιος σας ειπε οτι ειστε απολυτοι μοναρχες;
Να πατε οι ιδιοι στην Λεσβο ...
Κι αλοιμονο σας αν αληθευουν οι φημες για νεκρο....











πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.