Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αιμα και αμμος...Ενα ματσο παλιοσιδερα εγινε ο Τουρκικος Στρατος ΤΩΡΑ ! ! !

ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΡΑ! 
50 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ....
ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 100 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.....
ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΆΓΚΥΡΑ....
ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

Υπάρχει η πληροφορία για επίθεση ρωσικών μαχητικών κατά τουρκικών στρατευμάτων στο Ιντλίμπ της Συρίας με τουλάχιστον 50 Τούρκους νεκρούς και 100 τραυματίες....

Έκτακτη στρατιωτική σύσκεψη συγκάλεσε απόψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Λευκό Παλάτι, για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιντλίμπ της Συρίας.

Φήμες στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για επίθεση ρωσικών μαχητικών κατά τουρκικών στρατευμάτων στο Ιντλίμπ της Συρίας με τουλάχιστον 50 Τούρκους νεκρούς και 100 τραυματίες.

Έκτακτη σύσκεψη της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του συγκάλεσε και ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.