Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τρομοκρατης Τουρκος αποκαλει Τρομοκρατη τον Ασαντ σημερα και ....αυριο ισως καποιον Ελληνα ! ! !

Τούρκος αντιπρόεδρος : ¨Ο τρομοκράτης Άσαντ¨…
Αυτα τα λεει ο Τρομοκρατης...
Το θρασος τους δεν εχει ορια...
Και δυστυχως ΝΑΤΟ και ΕΕ βγαινουν και τους στηριζουν...
Μηπως ειμαστε σε λαθος πλευρα;
Διαβαστε...

Στη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την άνανδρη επίθεση στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας ο Αντιπρόεδρος ανέφερε:

«Ο ηγέτης του τρομοκρατικού κράτους Άσαντ, ο οποίος θα καταγραφεί στην ιστορία ως εγκληματίας πολέμου και τα στοιχεία του καθεστώτος θα πληρώσουν βαριά το τίμημα αυτής της άνανδρης επίθεσης.

Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει τις ψυχές των στρατιωτών μας που έπεσαν μάρτυρες κατά την άνανδρη επίθεση που διοργανώθηκε εναντίον των στρατιωτών μας οι οποίοι βρίσκονται στο Ιντλίμπ προκειμένου να διασφαλίσουν την συνοριακή ασφάλεια της χώρας μας, ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Συλλυπητήρια σε όλους».

 Μιλάνε για τρομοκρατία αυτοί που επί χρόνια ολόκληρα συνεργάζονται, ενισχύουν και μισθοδοτούν τους κεφαλοκόπτες τζιχαντιστές στην Συρία…








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.