Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Συνομιλιες με τον Ερντογκαν; Καποιο λαθος κανετε....

Τρεχει και δεν φτανει τωρα ο Σαλεμενος...
Εκλιπαρει για συναντηση τον Βλαδιμηρο...
Εφαγε την πορτα στην μουρη ομως....
Ελπιζει ομως και....

Δήλωσε την Τετάρτη ότι ήταν πολύ πιθανό να συζητηθούν οι εξελίξεις στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας με τον Πούτιν στις 5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

«Το πρόγραμμα του Πούτιν δεν συμπεριλαμβάνει επί του παρόντος τέτοια συνάντηση» δήλωσε ο Πεσκόφ.

Χθες, ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε ότι ο χρόνος που έδωσε η Άγκυρα στη Δαμασκό για να αποσύρει τα στρατεύματά της από τα τουρκικά παρατηρητήρια στην Ιντλίμπ της Συρίας πλησιάζει στο τέλος.

Προ ημερών είχε τεθεί η πρόταση για τη διεξαγωγή τετραμερούς συνόδου στις 5 Μαρτίου με τη συμμετοχή των ηγετών της Τουρκίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί το «ραντεβού» των τεσσάρων ηγετών. «Ο πρόεδρος Πούτιν υποστηρίζει τη διεξαγωγή συνόδου. Η σύνοδος, φυσικά, θα γίνει μόλις οι τέσσερις ηγέτες συμφωνήσουν για το πρόγραμμα» δήλωσε πρόσφατα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.







ΠΗΓΗ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.