Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Επιτελους κατι καλο....Αφριζουν οι Ισλαμιστες για την συμμαχια της Ελλαδος με τον Στρατηγο Χαλιφα Χαφταρ...

Οι ισλαμιστές κατήγγειλαν τη συνάντηση Δένδια-Χαφτάρ....
LNA: «Ευχαριστούμε Ελλάδα...
Επιτελους εγινε κατι σωστο ! ! !

To παιχνίδι της Άγκυρας παίζει πλέον η Τρίπολη, η οποία συνεχίζει τις επιθέσεις της κατά της Ελλάδας. Οι ισλαμιστές του GNA ενοχλήθηκαν από το χθεσινό ταξίδι-αστραπή του Ν. Δένδια στη Βεγγάζη όπου συναντήθηκε με τον Στρατάρχη Χαφτάρ.

Ήταν μία εξέλιξη που δεν περίμεναν είναι η αλήθεια, καθώς αυτή την στιγμή έχει δημιουργηθεί ένας Άξονας Ελλάδας-Αιγύπτου-LNA κατά της Τουρκίας.

Τα όσα συμφωνήθηκαν θα αλλάξουν τα δεδομένα στην περιοχή.
Ο υπουργός Εξωτερικών της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης Μοχάμαντ Τάχαρ Σιάλα κατήγγειλε, σε ανακοίνωσή του, τη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με αξιωματούχους της παράλληλης κυβέρνησης του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ.

Ο Σιάλα έκανε λόγο «για κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, του Συμβουλίου Ασφαλείας και των περιφερειακών οργανισμών (…) οι οποίες όλες αναγνωρίζουν την κυβέρνηση εθνικής ενότητας ως τη μοναδική νόμιμη κυβέρνηση» της Λιβύης».

Σίγουρα τους πείραξαν οι δηλώσεις Δένδια, όπου ανέφερε πως η Αθήνα συμφωνεί σε όλα πλέον με το LNA.

Τι έγραψε στο λογαριασμό του:

Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα τις θέσεις του Στρατάρχη Khalifa Haftar, οι οποίες συμπίπτουν με τις δικές μας, για την απόλυτη ακυρότητα των δύο μνημονίων και για το πόσο επιβλαβή είναι για τον λαό και την κοινωνία της Λιβύης, όπως και για τη σταθερότητα στην περιοχή.

Πλέον η χώρα μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες μπλοκάροντας τα σχέδια Ερντογάν. Μεγάλο ρόλο έπαιξε σε αυτό και ο Νετανιάχου, καθώς είναι αποφασισμένος να τελείωσει τον Ερντογάν.

Τα όσα θα συμβούν τις επόμενες εβδομάδες θα εκπλήξουν πολλούς, καθώς η χώρα μας σύμφωνα με πληροφορίες θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο Λιβυκό ζήτημα.

Το ευχάριστο είναι ότι ο LNA και συγκεκριμένα ο Χαφτάρ έμεινε ικανοποιημένος μετά την χθεσινή συνάντηση με τον Ν. Δένδια, καθώς σε λογαριασμούς που ελέγχει η οργάνωση, εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους προς την Ελλάδα, αναφέροντας πως πλέον ζούμε ιστορικές στιγμές!








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.