Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Απληρωτες Φιλιπινεζες οι Στρατιωτικοι ! ! ! Προτεραιοτητα στα επιντοματα των λ@θρομετ@ν@στων...


Νέα εμπλοκή του Στρατού στο προσφυγικό παρά τις δηλώσεις Στεφανή....
ΟΧΙ Αστυνομικών στα σχέδια Στεφανή για νέο Hotspot στη Λέσβο...
Και του κακοφανηκε που τον ειπαν αμορφωτο...

Σε επικίνδυνες ατραπούς βαδίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις επιβάλλοντας εργασιακό μεσαίωνα κυρίως στα χαμηλόβαθμα στελέχη, με αφορμή το προσφυγικό.

Δεν φτάνει που τους πετάνε το κοκκαλάκι τα €120 (€105 καθαρά) ως δώρο Χριστουγέννων, σφυρίζοντας αδιάφορα για τις τζάμπα υπηρεσίες που κάνουν τα τελευταία δυο χρόνια, τώρα έρχονται να προσθέσουν και έξτρα -απλήρωτες- υπηρεσίες με αφορμή το προσφυγικό.

Η κατάσταση είναι ακόμα πιο δραματική, γιατί δείχνει ότι η δήθεν προετοιμασία για τη φρούρηση του Έβρου ήταν καθαρά επικοινωνιακό πυροτέχνημα.

Δείτε τι μας λέει σύζυγος στρατιωτικού, ο οποίο ξαφνικά βρέθηκε από την Βόρεια Ελλάδα στον Έβρο αφήνοντας την οικογένεια Χριστουγεννιάτικα, για να κάνει 24ωρες υπηρεσίες πέραν αυτών που όφειλε όπως κάθε μήνα, και φυσικά χωρίς να τις πληρωθεί.

«Θα ήθελα να μοιραστώ τις αγωνίες και τις ανησυχίες μου μαζί σας, σχετικά με την μετακίνηση του συζύγου μου και συναδέλφων του προς μονάδες του Έβρου από μονάδες της Βορείου Ελλάδος με αφορμή το μεταναστευτικό.

Καλούνται λοιπόν να μεταβούν σε μονάδες του Έβρου ώστε φτάνοντας εκεί έκπληκτοι οι οργανικοί τους υποδέχτηκαν, χωρίς κατά τα λεγόμενά του να γνώριζαν των ερχομό τους.

Έπειτα από ώρες έλαβαν την απόφασή οι Διοικήσεις των μονάδων και τους γνωστοποίησαν ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους εκεί

(τρεις έως τέσσερις ημέρες) για την εκτέλεση συνεχόμενων 24ωρων υπηρεσιών εντός των στρατοπέδων,

έτσι ώστε οι υπηρετούντες των μονάδων να φυλάνε 8ωρες υπηρεσίες εκτός στρατοπέδων και να μπορούν να επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Γιατί πρέπει εγώ να στερηθώ την παρουσία του συζύγου μου κατά την διάρκεια των εορτών;

Εφόσον έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του μήνα (εκτελώντας τις τέσσερις υπηρεσίες που του αναλογούσαν στην μονάδα του)

Η αποστολή σύμφωνα με τις διαταγές, θα ήταν να μεταβεί στον Έβρο για να ενισχύσει και να συνεισφέρει στην εκτέλεση 8ωρων υπηρεσιών φύλαξης με το μικτό όργανο ελέγχου συνόρων.

Ένοπλες Δυνάμεις: Απλήρωτες υπηρεσίες με πρόφαση το προσφυγικό

Ο λόγος δηλαδή για τον οποίο η οικογένεια μου καλείται να στερηθεί την παρουσία του συζύγου μου κατά την διάρκεια των εορτών είναι ότι

πρέπει να εκτελέσει 24ωρες υπηρεσίες (για να ξεκουράζονται οι υπηρετούντες εκεί) ή να εκτελεί 8ωρες υπηρεσίες για να ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων;

Και τελικά όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να πληρωθεί με χρήμα που στο κάτω κάτω ούτε με αυτό αποπληρώνεται.

Πώς και που μπορώ να βρω το δίκιο μου;
Καλές γιορτές…».

Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση ρίχνει άφθονο χρήμα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού.. Πού θα πάνε άραγε ο πακτωλός χρημάτων που ανακοίνωσε;

Καλά Χριστούγεννα κ. Νίκο Παναγιωτόπουλε, Καλά Χριστούγεννα Εθνικέ συντονιστή για το προσφυγικό κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.
Ηθελα να ηξερα...
Ακομη κουβαλας την βουρτσα στην κωλοτσεπη σου για να βουρτσιζεσαι;










πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.