Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΕΟΣ...Εκαψε την σημαια των ομοφυλοφιλων και αρπαξε 16 χρονια καθειρξη για εγκλημα μισους ! ! !

Αυτοι που καινε την Ελληνικη Σημαια τοτε γιατι δεν εκτελουνται επι τοπου;


Τρελὸ κι εξωπραγματικὸ αλλὰ πλήρως αληθινό! Ἕνας τριαντάχρονος ανδρας ονόματι Adolfo Martinez καταδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη σε 16 έτη κάθειρξης διότι έκαψε μία σημαία λοατκι τον περασμένο Ιούνιο στην Αμερική. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε αφορούσε τρίτο βαθμὸ εμπρησμου που προκάλεσε παραβιάσεις ατομικών δικαιωμάτων με επιβαρυντικὲς περιστάσεις το κίνητρο μισαλλοδοξίας (έγκλημα μίσους).

Η έκθεση των αστυνομικών αρχών αναφέρει ότι ο νεαρός συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο επειδὴ έκλεψε μία σημαία-σύμβολο της ομοφυλοφιλικής κοινότητας καὶ την έκαψε σε δημόσιο χώρο. Η δικηγόρος της υπόθεσης Jessica Reynolds επεσήμανε ότι η προσαύξηση της ποινής λόγω του εγκλήματος μίσους έγινε διότι ο Martinez προέβη στο ποινικὸ αδίκημα της κλοπής ξένης ιδιοκτησίας με κύριο κίνητρο την προσβολή του συμβολισμού…. της σημαίας σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό!

Ἐν τέλει η ποινή του διαμορφώθηκε στα 16 έτη ήτοι 15 για το έγκλημα μίσους του εμπρησμού, ένα χρόνο για απρόσκετη χρήση εύφλεκτης ύλης και 30 ημέρες για παρενόχληση!

Σχόλιο ουδέν…









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.