Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Κυριοι του ΥΠΕΘΑ, εσεις που ασχολειστε, μονο με τους λ@θρομετ@ν@στες, οι S400 αναπτυσονται απεναντι απο την Ροδο...

Απέναντι από τη Ρόδο λοιπόν, θέλει να τοποθετήσει τους S-400 η Τουρκία.
Τα λεφτα των Ελληνικων Ενοπλων δυναμεων γινονται λ@θροκαταυλισμοι...
Και οι Ελληνικοι S300 σκουριαζουν στις αποθηκες για να μην δυσαρεστησετε τους Αμερικανους...
Και....

Όπως ανέφεραν τουρκικά δημοσιεύματα, η Τουρκία σκέφτεται να τοποθετήσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 στην αεροπορική βάση του Ντάλαμαν στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Έτσι το όπλο από το σημείο που εμφανίζεται ότι θα τοποθετηθεί στην Τουρκία, καλύπτει ολόκληρη την περιοχή από το βόρειο Αιγαίο, μέχρι τη νότια Εύβοια, την μισή Κρήτη και την δυτική Κύπρο!

Η κάλυψη του 96L6E όταν ο στόχος πετά σε ύψος 20.000 μέτρων

H εμβέλεια του συστήματος μειώνεται αρκετά, όσο ο στόχος χαμηλώνει σε ύψος, ενώ για μαχητικά που πετούν σε ύψος 100 μέτρων αυτή δε φτάνει πέρα από το ανατολικό άκρο της Ρόδου, μια απόσταση που δεν υπερβαίνει τα 75 χλμ.!






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.