Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΛΙ ! ! ! Λ@θρομετ@ν@στες στην Χιο, προσπάθησαν να καψουν το ξωκλήσι της Παναγίας της Λειαπυργούσαινας στο Χαλκειός.

Πριν μερικες μερες εκαναν διαδηλωση και ζητουσαν να τιμωρηθει ενας Ελληνας που εβρισε τον Αλλαχ...
Τωρα; 
Προσπαθησαν να καψουν εκκλησια μας μεσα στην Ελλαδα...
Δεν πρεπει  να τους διαολοστειλουν να πανε απο κει που ηλθαν; 


Το ξωκλήσι αυτό βρίσκετια μόλις 200 μέτρα από τη Δομή «φιλοξενίας» των παράνομων μεταναστών.

Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο περιστατικό εμπρησμού εκκλησίας μέσα σε 1,5 μήνα μετά τον Άγιο Χαράλαμπο, ο οποίος βρίσκεται επίσης δίπλα στη δομή.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από κάτοικο της περιοχής που πήγε να ανάψει το καντήλι, αφού είδε την σιδεριά παραβιασμένη και την πόρτα της εκκλησίας να λείπει.

Οι δράστες όπως προκύπτει, είχαν ως στόχο όχι να κλέψουν αλλά να πυρπολήσουν την εκκλησία αφού πήραν το καντήλι και το τοποθέτησαν στην Αγία Τράπεζα με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το κάλυμμα της Αγίας Τραπέζης και να επεκταθεί και στον χώρος της Αγίας και Ιεράς Πρόθεσης, στον χώρο δηλαδή όπου γίνεται η προετοιμασία των προσκομιζομένων δώρων με σκοπό την τέλεση της Θείας Ευχαριστίας.

Αυτό φυσικά δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση άλλωστε σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες από τις οποίες προέρχονται οι αλλοδαποί που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα μας, είναι γνωστό πως τους Χριστιανούς τους σκοτώνουν κατά βούληση και τις εκκλησίες τις καίνε ή τις τινάζουν στον αέρα.

Δυστυχώς αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που επιβάλλεται στους Έλληνες πολίτες, η οποία θα γίνει πολύ χειρότερη με την μόνιμη εγκατάσταση των μουσουλμάνων εποίκων στη χώρα.

Σε λίγα χρόνια η κάθε επίσκεψη σε εκκλησία θα γίνεται υπό το φόβο επίθεσης η τρομοκρατικής ενέργειας.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ









ΠΗΓΗ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.