Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Κύριοι Μητσοτάκηδες, θα διατηρήσετε τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, που καταργεί την διοικητική απέλαση των λ@θρομετ@ν@στων;

ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΞΕΦΤΙΛ@Σ....
 Εν ενεργεία δικαστικός αποκαλύπτει τον κρυφό νόμο το ΣΥΡΙΖΑ για τους ΛΑΘΡΟ που πέρασαν στα μουλωχτά…

Αν υποθέσουμε ότι η παρακάτω καταγγελία  είναι αληθής, αποτελεί μια τρανή απόδειξη προδοσίας των βρωμερών εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με αυτήν, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ λαθρολάγνοι αποφάσισαν στα μουλωχτά και υπόγεια – όπως πάντα – άλλωστε, οι Έλληνες να φάνε στο κεφάλι για πάντα στους ΛΑΘΡΟ. Ποια άραγε Κυβέρνηση θα μπορούσε να μισήσει περισσότερο το λαό που υποτίθεται κλήθηκε να υπηρετήσει;

Διαβάστε την καταγγελία:

|Αυτό που θα ήθελα να σας γνωρίσω [αν δεν το γνωρίζετε ήδη], γιατί εγώ προχθές το έμαθα και εξεπλάγην δυσάρεστα, είναι ότι με νόμο τού απελθόντος ΣΥΡΙΖΑ έχει καταργηθεί η διοικητική απέλαση!
Δηλαδή αν κάποιος καταδικασθεί και κριθεί επικίνδυνος για την πολιτεία και την ελληνική κοινωνία, δεν μπορεί πλέον μαζί με την ποινή που θα του υποβληθεί από το δικαστήριο να του γίνει και απέλαση μετά την έκτισή της.
Τα χέρια τής δικαιοσύνης είναι δεμένα και κάνουν τον τροχονόμο σε αλλοδαπούς κλέφτες, ναρκέμπορους, μπαχαλάκηδες και δολοφόνους.
[Αυτό από δικαστικό που ανεβαίνει στην έδρα και φτύνει τον εαυτό του μετά για την δουλειά που κάνει.]
Θα ήταν πρέπον αυτό να το αναδείξετε, όχι ότι θα άλλαζαν τα πράγματα τώρα, αλλά να καταλάβει ο Έλληνας τι έχουν κάνει [και κάνουν] για να μην φύγει κανένας αλλοδαπός παραβατικός από αυτό τον τόπο!









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.