Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ανικανοτητα των υψηλων κλιμακιων της ΕΛ.ΑΣ ! ! !Τρεμουν για νεο τρομοκρατικο χτυπημα απ τους αναρχοαπλυτους τρομοκρατες....

Ενω θα επρεπε οι αναρχοαπλυτοι να τους βλεπουν και να κατουρανε τα παντελονια τους συμβαινει το αντιθετο....
Δεν τολμουν να εφαρμοσουν τους νομους και τρεμουν τα κταξιμο των Τσιπροβολεμενων....
Αποτε΄λεσμα αυτου ειναι να την πληρωνουν οι αγνοι Αστυνομικοι που βρισκονται στον δρομο και τους εχουν καταντησει εξιλαστηρια θυματα των απλυταριων....
Διαβαστε τα χαλια τους....

Έντονο προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ έχουν προκαλέσει οι καταδρομικές επιθέσεις αντιεξουσιαστων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς εκτιμούν πως οι ενέργειες αυτές θα κλιμακωθούν το προσεχές διάστημα.

Οι ενέργειες αυτές σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας θα έχουν το ίδιο μοτίβο με στόχο τον αιφνιδιασμό των αστυνομικών και την μεγαλύτερη πρόκληση φθορών.

Ο μεγαλύτερος φόβος όμως των επιτελικών στελεχών του σώματος είναι ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα με αστυνομικό ή δικαστικό στόχο. Η ανησυχία αυτή επιτείνεται όσο δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την αποτυχημένη προσπάθεια πυροδότησης εκρηκτικού μηχανισμού με στόχο το αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Παράλληλα, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες σειρά συσκέψεων με στόχο την πρόληψη και αποτροπή καταδρομικών ενεργειών, παρόμοιες με αυτές που έγιναν σε Ερμού και Μαρούσι, όπου διαπιστώθηκε πλήθος αστοχιών, καθώς δεν υπήρξε ούτε μια προσαγωγή η σύλληψη ατόμου.

Απορία δε ως προς τις εντολές που λαμβάνουν οι ομάδες ταχείας επέμβασης όπως η ΔΡΑΣΗ, προκαλεί το γεγονός πως το βράδυ της καταδρομικής στο κέντρο της Αθήνας, αντί να επιχειρήσουν οι αστυνομικοί της ΔΡΑΣΗΣ στο σημείο, τους ζητήθηκε να παραμείνουν έξω από το εκκενωθέν κτίριο της Ματρόζου στο Κουκάκι.

Η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη βρίσκεται υπό πίεση καθώς τόσο ο σχεδιασμός για τις εκκενώσεις των καταλήψεων δεν προχωράει, όπως εκτιμούσαν τα επιτελικά στελέχη της ΕΛ. ΑΣ, ενώ έχει δημιουργηθεί και βαρύ κλίμα ως προς την διαχείριση τους με αφορμή την εκκένωση της Ματρόζου και τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην αξιωματική αντιπολίτευση με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε θέση άμυνας.

Για να αντιστραφεί μάλιστα το κλίμα είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν γιορτινές… εκκενώσεις ακόμη και παραμονές αλλαγής του χρόνου.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.