Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ληστευουν παιδια μας, που λενε τα καλαντα, τα ασυνοδευτα ανηλικα σας, κυριοι Μητσοτακηδες...

Ετσι ειναι δυστυχως...
Τα δικα σας παιδια Μητσοτακηδες δεν κινδυνευουν....
Τα φυλανε Αστυνομικοι που εμεις πληρωνουμε...
Τα δικα μας ομως;

Θύματα ληστειών έπεσαν και φέτος μικρά παιδιά που αποφάσισαν να βγουν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, για να πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με τις Αρχές, στο Παγκράτι ένας 16χρονος λαθρομεταναστης απείλησε με μαχαίρι παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα και τους άρπαξε όσα χρήματα είχαν στις τσέπες τους.
Ωστόσο, τα παιδάκια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, με αποτέλεσμα αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο να εντοπίσουν τον ανήλικο δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν.

Λίγη ώρα νωρίτερα, σε Περιστέρι και Ηλιούπολη, παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα, έπεσαν θύματα ληστείας από νεαρούς οι οποίοι, με την απειλή σωματικής βίας, άρπαξαν τα χρήματα που μέχρι εκείνη την ώρα είχαν συγκεντρώσει.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.