Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Κυριοι λ@θρολ@γνοι ετοιμαστε υποδοχη ! ! ! Ετοιμος να στειλει στην Ελλαδα, τους κυνηγημενους Τζιχαντιστες, απο τον Συριακο Στρατο, δηλωνει ο Ερντογκαν....

Και μολις ελθουν θα τρεξουν οι λαθρολαγνοι να τους δωσουν και επιντομα....
Και μολις μαζευτουν πολλοι και κποαδιασουν και γινουν αγελη θα γινει και η Ελλαδα εμπολεμη ζωνη...
Αυτο το ξερει ο Σαλεμενος....
Οι δικοι μας δεν το ξερουν; 
Εεε τοτε ειναι ανικανοι....
Κι ετσι λοιπον....


Νέες ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας εκτόξευσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, για το θέμα του «προσφυγικού» αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται για απειλές αλλά για ευθεία προαναγγελία ότι ανοίγει τις πύλες προς την Ελλάδα.

Αιτία, ή καλύτερα αφορμή, η προέλαση των δυνάμεων του συριακού Στρατού στην Ιντλίμπ, με τον Ερντογάν να λέει ότι 80.000 αδερφοί του βρίσκονται στα σύνορα και δεν μπορεί άλλο να επωμιστεί το φορτίο αυτό.

«Η Ελλάδα θα νιώσει τις επιπτώσεις πρώτη από όλους», είπε.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε τα εξής απειλητικά:

«Ογδόντα χιλιάδες αδερφοί μας από την Ιντλίμπ που δραπέτευσαν για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς βρίσκονται τώρα στα σύνορα με την Συρίας-Τουρκίας.

Ο αριθμός των προσφύγων αυξάνει συνεχώς και  μείς δεν μπορούμε πλέον να σηκώσουμε αυτό το βάρος.

Οι αρνητικές αυτές επιπτώσεις από την διαρκή πίεση που υφιστάμεθα θα την νιώσουν κυρίως η Ελλάδα και δευτερευόντως κάποιες ευρωπαϊκές χώρες», είπε ο Ερντογάν για να καταλήξει:

«Κάποιες χώρες χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους όχι την ενδυνάμωση των μουσουλμάνων αλλά για την διασπορά τους».












πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.