Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννα στην Συρια ! ! ! Ο πολεμος εληξε, εδιωξαν τους Τζιχαντιστες και στην Ελλαδα τους βαφτιζουν προσφυγες....

Μπράβο στον λαό της Συρίας που πολέμησε και πολεμά ηρωικά για την πατρίδα του, μπράβο και στην Ρωσία που τους βοήθησε αποφασιστικά. Έφυγαν από εκεί τα μπάζα-τζιχαντιστές που στηρίζονταν και στηρίζονται από διάφορες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, με πρώτη την Τουρκία…

Στις μέρες μας, οι άνθρωποι στο Χαλέπι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, δύο χρόνια μετά την απελευθέρωσή του. Τα Χριστούγεννα στη συριακή πόλη του Χαλεπίου είναι μια πολύ ξεχωριστή γιορτή.

Η μάχη για την απελευθέρωση της πόλης, η οποία την έπληξε για αρκετά χρόνια, έληξε μερικές ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα το 2016, και οι διακοπές τώρα πάνε χέρι-χέρι με τους εορτασμούς απελευθέρωσης.

Σε δηλώσεις που έγιναν σε ανταποκριτή του SANA, αρκετοί συμμετέχοντες στην εορτή εξέφρασαν την ευτυχία τους με το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπογραμμίζοντας ότι οι χαρές των Χριστουγέννων συμπίπτουν με την επέτειο της νίκης του Χαλεπίου κατά της τρομοκρατίας.

Ελπίζουν ότι η καλοσύνη, η αγάπη και η ειρήνη θα επικρατήσουν και στις άλλες πόλεις της Συρίας.








πηγη 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.