Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Τα σχολεια θα ανοιξουν με υποχρεωτικη μασκα για τους μαθητες; Ειναι σοβαροι; Ειναι ασχετοι ή το κανουν επιτηδες;

Δεν θα αρρωστησουν τα παιδια απ τον Κορωναιο και θα τα αρρωστησουν αυτοι με τις μασκες τους;
Βαλτοι ειναι; 
Και μια προβλεψη...
Οτι δεν παθανε απ τους μεγαλους θα το παθουν απ τους μαθητες...
Δειτε τι λενε...

Με υποχρεωτική τη μάσκα για τους μαθητές ζητάει να ανοίξουν τα σχολεία η καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου.

Η Νίκη Κεραμέως ξεκαθάρισε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου με σκοπό να γίνει τις πρώτες εβδομάδες κάλυψη της ύλης της περυσινής χρονιάς και να ανακτηθεί τυχόν χαμένο έδαφος.

Ωστόσο ακόμη δεν ξέρει πώς θα ανοίξουν τα σχολεία.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, είπε ότι «δύο είναι τα βασικά σενάρια, η πλήρη επαναφορά στην κανονικότητα, η λειτουργία των σχολείων με πλήρη σύνθεση και το δεύτερο είναι η εκ περιτροπής διδασκαλία». «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κανονικότητα.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε τα παιδιά αρρωσταίνουν λιγότερο και μεταδίδουν λιγότερο. Είμαστε σε συζητήσεις με την αρμόδια επιτροπή και η κατεύθυνσή της είναι προς την κατεύθυνση του να μάθουμε να ζούμε με αυτό», συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα, με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου, ανέφερε ένα άλλο πιθανό σενάριο: τα σχολεία να ανοίξουν αλλά να είναι υποχρεωτική η μάσκα για τους μαθητές.

Οπως εξήγησε, το μέτρο αυτό ίσως ληφθεί για να θωρακιστούμε και να μην περάσουμε δεύτερο κύμα του ιού. Για τα κρούσματα η  Κοτανίδου είπε ότι ήταν αναμενόμενο να αυξηθούν.









Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.