Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ! ! ! Οι Αμερικανοι ηλθαν για να προστατεψουν την Τουρκια και ηδη κανουν ασκησεις μαζι τους...

Οπως το ειχαμε γραψει ΕΔΩ, οι Αμρικανοι που ηλθαν στην Ελλαδα δεν ηλθαν για να προστατεψουν την Ελλαδα...
Την Ελλαδα τη εχουν δεδομενη...

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» σε ασκήσεις με το… τουρκικό Ναυτικό
Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το «πάγωμα» της ελληνοτουρκικής κρίσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» (CVN-69) προχώρησαν σε κοινή άσκηση με τον τουρκικό Στόλο στέλνοντας παντού μηνύματα ότι η Τουρκία δεν ακολουθεί παραβατική πολιτική αλλά απλώς διεκδικεί «αμφισβητούμενες περιοχές», όπως άλλωστε ανέφερε και στην ανακοίνωσή του το State Department.

Όπως σημειώνεται στο μήνυμα που συνοδεύει τις επίμαχες εικόνες, η άσκηση πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου και συμμετείχαν τόσο άμεσα η τουρκική φρεγάτα «TCG Kemalreis» όσο και άλλα πλοία του τουρκικού Στόλου, αλλά και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» (CVN-69).

Πρόκειται για την εκπαιδευτική άσκηση «Επιχείρηση Ασπίδα της Μεσογείου», όπως αναφέρεται.











Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.